Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolekwzgorze

Rodzice a tesciowie- jak wziac slub bez obecnosci tesciow?

Polecane posty

Gość dolekwzgorze

Postanowilismy, ze w zwiazku z zachowaniem jego matki, nie chcemy, aby byli na naszym slubie. Moi rodzice stwierdzili, ze aby uniknac scen zwiazanych z zamierzonym przedstawieniem artystycznym matki mojego narzeczonego, a dokladnie mowiac chce ona zrobic wyklad pedagogiczny moim rodzicom, jak to ona super wychowala syna i mowi zawsze co mysli , ze moi rodzice powiedzieli ze ich nie bedzie na uroczystosci. Moi rodzice powinni byc bo oni nas wspierali caly czas i bylismy z nimi w stalym zyczliwym kontakcie. Z tamtymi rodzicami nie utrzymujemy w ogole kontaktu, chociaz oni uwazaja ze my nie dzwonimy do nich tylko dlatego, ze mieszkamy zagranica. Moj narzeczony tez uwaza ze ich nie powinno byc, bo nie zasluguja. Co robic? czy zapraszac kogokolwiek?

Gość jezeli Twoj facet sie zgadza
to zaprosic jedynie Twoich rodzicow i swiadkow, jezeli robicie wieksze wesele to bardzo nie wypada nie zaprosic tesciow a jak tylk otaka mala uroczystosc to nie wypada tylko "troche" :)

Gość dolekwzgorze
a ja tak przezywam, bo zawsze chcialam miec wesele, a tu jedna osoba tak zepsula nam plan na uroczystosc. Nie moge tego przezyc!!

Gość dolekwzgorze
prosze o dyskusje i opinie na ten temat

Gość wszystkowiedzacy
proponuje zamknac ich w szafie i wypuscic dopiero po calej ceremoni, ja tak zrobilem i mam spokoj 🖐️

Gość dolekwzgorze
ale ja pytam powaznie