Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasztanówka

Czy prezentów sie nie daje?

Polecane posty

Gość kasztanówka

Słyszeliście o takim jakby hmm zwyczaju ze prezentów które sie otrzymało sie nie daje nikomu innemu. Mam prezenty które sa np za małe (ubrania) albo wręcz nie podobają mi sie i chciałam je komus dac a tu podobno takie cuś...

Gość podpisuje sie pod
wypowiedzia wyzej :)

zalezy tez co jest tym prezentem jesli ciuch i juz zamały to mysle ze nikt sie nie pogniewa przeciez do konca zycia nie musisz tego 3mac bo to prezent

Gość ja tam od razu mówię że nie
chcę żadnych prezentów, bo mnie się nic nigdy nie podoba i sprawa załatwiona. Potem kolekcjonować te śmieci, i ani oddać, ani wywalić...

Gość sdcdeffvrvvvv
mi sie wydaje, że możesz to oddać ale już nie w formie prezentu np: urodzinowego tylko tak bez okazji.

moim zdaniem jesli masz np za male ubrania, ktore nie sa zniszczone to moze popytaj wsrod kolezanek czy nie chcialyby moze cos od ciebie wziac:) moim zdaniem dawanie takiego prezentu jest nie na miejscu, ty to mialam, uzywalas a teraz dajesz drugiej osobie, gdzie ta osoba mysli ze to nowe.. a jesli chcesz sie pozbyc czegos to tak jak napisalam, mozezs powiedziec kolezankom czy komus czy nie chcialyby moze cos od ciebie wziac:) ten pomysl wydaje mi sie ok bo jesli dobry ciuch to sie nie zmarnuje, ty zwolnisz miejsce w szafie a kolezanka moze zyskac jakis ciuszek;)

Gość kasztanówka
sluchajcie ale ja nie chciałam jakiegos prezentu dac komus innemu na prezent z jakiejs okazji tylko tak po prostu... nie jestem taka oszczedna zeby dawac komus na prezent cos co sama dostalam i podoba mi sie...:)

Gość kama_kama
Moja kolezanka raz sprzedala na Allegro swoj prezent...bo jej sie nie podobał...

Gość karla1987
ja tam daje prezenty ktore sa na mnie za małe (ubrania)