jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 17, 2007 abonamentem? Bo ja nie wiem, czym to się rózni w sumie:O Jak sobie kupię sama telefon, jaki chcę, to i tak taryfe będe miała taką, jaką oferuje operator dla tych ludzi, co mają zamiar wziąć telefon? Sory, ale już się pogubiłam lekko i do tego wszystkie te telefony sa do niczego i w żadnym abonamencie nie ma takiego, jaki ja bym chciała:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Dobra, wiem, żem głupia, ale nie bądźcie wiśnie:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek w kratkę 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Jak kupisz telefon z abonamentem o za aparat zapłacisz np 1 zł, a jak jakiś lepszy to np. Cała filozofia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek w kratkę 0 Napisano Sierpień 17, 2007 A jak nie ma takiego jak chcesz w ofertach to i tak możesz wziąść aparat za 1 zł i sprzedać a kaskę dołożyć do takiego jakiego chcesz. A jeśli chcesz przełożyć kartę do innego apartu to tylko musisz zwrócić uwagę, żeby obsługiwał daną sieć albo pozbyć się sim locka (ok 50 pln). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Aha, no te fabrycznie nowe są raczej bez simlocków... Kurcze, bo ja bym chciała jakiś taki ładny telefon, a nigdzie takich nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groszek w kratkę 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Zorientuj się ile kosztuje taki jak chcesz, jakie są w promocjach do abonamentu i za ile takiego sprzedasz. I zobaczysz ile zainwestujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popatzer Napisano Sierpień 17, 2007 Plus oferuje fajne telefony w nowych taryfach Kubali, nokia 7360 lub nokia 6151, ale ta druga do wyższych abonamentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Decha nie chce mi ci się Napisano Sierpień 17, 2007 tłumaczyć. Tak czy owak kupujesz szit. Ale co dobre, kiedyś miałam w idei na abonament no i mi przysyłali te durne smsy z reklamami (coś jak Brański, cham); no i wyobraźcie sobie zadzwoniłam do bok z bluzgami, dokładnie 2 razy, że to bezprawne i nigdzie się nie godziłam na to itede, no i rzucali słuchawą, ale sesemesy durne się skończyły... czyli na chama trzeba półtora chama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaki chlop jaka miedza Napisano Sierpień 17, 2007 Pisze sie ! tlumaczyc jak chlop krowie na miedzy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 17, 2007 Wiem, jak się pisze, a raczej jak się mówi;) Nie rozumiem o co biega jakiejs Zośce z ADHD powyżej:D Bo ja bym chciała np. Nokię 6131 albo 7380, albo SE s500i a nigdzie takich telefonów nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Sierpień 17, 2007 W sumie jeszcze 7373 Nokia jest ok, nawet może lepsza niż ta 7380... Nie wiem. Bo w abonamentach wszystkie te telefony sa takie wielkie i brzydkie i bleeeeeeeee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach