Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

ból pod pachą . pomocy.

Polecane posty

Gość obolała

nie wiem jak to opisać , boli mnie pod lewą pacha jak dotykam i gdy ramię przylage mi do ciała , zaczęło tak nagle , czasem juz miewałam takie bóle ale były o wiele mniejsze. Co to moze byc ? Zaznaczam ze sie nie uderzyłam ani nic z tych rzeczy , to jakiś bol z wewnątrz

ja tak mialam przedwczoraj, ale to bylo pod prawa pacha i jak naciskalam to wtedy czulam bol ale to bylo pod cala pacha wiec wydaje mi sie ze np moglam miec zmeczone rece, znaczy np od dzwigania czy cos mi to jzu przeszlo (to pierwszy raz mnie tak bolalo) i nie wybieram sie do lekarza ale poczekaj, moze po 2 czy 3 dniach zniknie bol, jesli nie to idz lepiej do lekarza

ja tak mialam przedwczoraj, ale to bylo pod prawa pacha i jak naciskalam to wtedy czulam bol ale to bylo pod cala pacha wiec wydaje mi sie ze np moglam miec zmeczone rece, znaczy np od dzwigania czy cos mi to jzu przeszlo (to pierwszy raz mnie tak bolalo) i nie wybieram sie do lekarza ale poczekaj, moze po 2 czy 3 dniach zniknie bol, jesli nie to idz lepiej do lekarza

Gość obolała
no mam taka nadzieje, własnie nie wiem od czego to , bo dzis mialam całkowicie wolny dzien i nic nie robiłam , tylko odpoczywałam.Nic nie dzwigałam , w nic nie uderzyłam ... włansie dlatego mnie to tak martwi. Nie wiem co to moze byc ...

Gość kto tu jest samotny
przed lub po @ czesto tak mam - hormony

Gość obolała
eh ... mam nadzieje ze to nic poważnego , bo ostatnio mam sporw problemy ze zdrowiem i juz mam dosyć wizyt u lekarzy , zwlaszcza ze w naszym kraju nie jest to łatwe ... chyba ze ja tak pechowo trafiam