Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krishnaaa30 ona

czy takie coś jak miłość istnieje?

Polecane posty

Gość krishnaaa30 ona

Gość a ja padam tak
Realnie myśląc, wydaje mnie się, iż nie.

Gość pomylona
nie wierza w milosc. ludzie lacza sie w pary bo maja w tym interes

Gość krishnaaa30 ona
szczerze powiedziawszy jestem osobą trzeżwo patrzącą na świat...ale to co się ostatnio stało w moim życiu nie potrafię nazwać...od zawsze uważałam,że miłość nie istnieje a ludzie są ze sobą tylko z przyzwyczajenia i wygody...po ostatnim nie udanym związku poznałam kogoś kto przewrócił moje "myślenie" do góry nogami....jedno i drugie nie potrafi bez siebie żyć...czy to właśnie można nazwać miłością? czy to jest tym czego człowiek szuka przez całe życie? jeśli jestem "otumaniona" ...postawcie mnie na równe nogi...może dzięki Wam zmądrzeję heh

Gość krishnaaa30 ona
to ja liczę na opinie tych co się znają i orientuja w tym temacie :P

ja się nad tym obszernym tematem zastanawiam szczególnie od jakiegoś pół roku...ogólnie uważam że jednak jest miłość...

czy nie wiecie że miłość nie jedno nosi imię ;)

Gość krishnaaa30 ona
fakt...mam swoje lata i to co się teraz dzieje...jest nie porównywalne z poprzednimi związkami...biorę pod uwagę to,iż ktoś dojrzalszy i bardziej doświadczony da mi wskazówki dzięki którym realistycznie spojrzę na tę sprawę...

Gość Znowu mam rany na sercu
Ja już chyba nie wierzę w istnienie tego uczucia!

Gość krishnaaa30 ona
boję się zaangażować i potem cierpieć...zauważyłam tylko,że im jestem ostrożniejsza tym "on" jest bardziej za mną...zresztą jeśli facet mówi,że" szaleje za mną ,dzięki mnie mógłby przenosić góry"...mam w to wierzyć?

Gość krishnaaa30 ona
czuję ...i serce podpowida mi wiele...mam sie jednak na wodzy i nie zapominam o rozsądku ...

Jak widze pary zakochane,no to sobie mysle dla nich milosc istnieje.Dla mnie nie ma teakiego czegos jak milosc,zbyt mocno cierpiałam po kims kogo bardzo kochalam i nie moge o tym kims zapomniec. :O

Gość nie znosze jak ktos mowi
"bedzie dobrze" :O znam osoby ktore nigdy nie sa szczesliwe i sam do nich należe wiec taki tekst mnie tylko wkurwia:O

jeżeli nigdy nie jesteś szczęśliwy to znaczy .że z Toba jest coś nie tak :) A że nie zawsze jest dobrze to wiem, ale po deszczu wychodzi słońce :)

Gość ---aniol--
sa ruzne choroby psychiczne ---milosc to jedna z nich

Jasne, że istnieje, ale musisz spełnić pewne kryteria: -Mieć poniżej 27 lat -być szczupła i wysportowana -nie mieć cellulitu i rozstępów -Mieć idealnie gładką cerę -być dziewicą -ubierać się skromnie -nie mieć poobgryzanych paznokci -mieć zawsze perfekcyjny makijaż -mieć długie nogi Itd...Jeśli spełniasz te warunki prawdziwa miłość jest tuż-tuż:O Ja niestety przegrałam żyyyyycie:(

Gość ja-ty-ona-34+36
miłość istnieje..ale nie wszyscy są zdolni do jej przeżywania, nie wszyscy ją dostrzegają...miłość potrzebuje czasu....aby zakwitnąć, rozwinąć się...i trzeba ją pielęgnować...

Gość prawdziwa milosc

Gość pelargonia żółta
chyba istnieje. Ale ja w nią nie wierzę już. Przede wszystkim w taką bezinteresowną... Nie wierzę w miłość. Dla jednych isnieje, dla innych...no własnie. Nie.

Gość prawdziwa milosc
istnieje pomiedzy matka a dzieckiem ...reszta to sa tylko chwile zauroczenia

Gość a teraz chodz tu do mnie
Tak miłość istnieje boli jak cholera wiem że nie mogę z nim zyć a nie potrafię się wyleczyć :( tylko tęsknota, ból i żal :( a on nie zasługuje nawet na jedną łzę :( tak wiem czas...tylko jak długo jeszcze...