Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

DZIŚ JEST PIĄTEK.

Polecane posty

Mówią - piątek złego początek. A tam...weekend, więc dobrego początek! :] tylko dlaczego ja siedzę w domu? bo mnie tęsknota zżera powoli, i na nic nie mam ochoty. A jak z Wami? 🌻

Gość ja siedze
w domu zamiast imprezowac w najlepsze bo jutro o 8 do szkoly :/ :/ :/ lipa...

Gość mnie też zżera tęsknota
ale tak umiarkowanie (bo nie wiele poradzę w tej sytuacji), i mam plan na następny weekend. Stonehenge. Będzie cool.

Gość ulenkaaaaaaaaaaaaaaa
a ja w domu, bo nie mam humoru na imprezy ( kryzys w domu) moje 3 najlepsze przyjaciolki nie moga isc ze mna ( 2 wyjechaly, 1 chora) jesli poszlabym z kolega to by sobie pomyslala bog wie co i niedalby mi spokoju a mi chodzi tylko o mile towarzystwo, nic wiecej. i jakos tak ;) nie chce mi sie.... mam 19 lat ;)

Gość A ja przyznam się do czegoś
widziałam Arianne na żywca. No. Było cool.

no to widze, ze kazdy sobie cos na wieczor zaplanowal :D

Ula--> tak, ale plany legły w gruzach. greca--> świta mi skądś Twój nick... :D

Marketa --> ja dziś śpiąca byłąm straaaaaaaaaaaasznie. Ale teraz się rozbudziłam :o

Gość No serio widziałam
Arianne, pod Paryżem w LeBourget. Ha!

krejzol ----> wlasciwie to tez mialam plany razem z bratem i kuzyne mielismy kulturalnie rozpracowac jakies % wieczorem na swiezym powietrzu ale kuzyn nie mogl... atmosfera w domu taka, ze dajcie spokoj wyszlabym najchetniej, ale nie ma z kim :(

Gość jezu wyluzujcie
a na czole miala wypisane Arianne, czy jak?

Ula --> ja mam 18lat. ja przez ostatnie 1.5 miesiaca dzien w dzien % i juz nie mam ochoty :D

krejzol----. swoj ziom! :D ja mam 19 lat ja 3 tyg. tak przesadzilam z oblewaniem dostania sie na studia, ze mi slabo do dzis jak pomysle o alkoholu:D ale wtedy impreza byla pierwsza klasa :D

Ula --> wiem, wiem że masz 19ście. Pisałaś wyżej :) mało takich młodziutkich dziewcząt tutaj. :) gdzie się dostałaś? ja za rok....co zdawałaś na maturze?? Ja byłam na paru imprezach na których do tej pory, nie wiem co się dokładnie działo :D greca---> chyba na jakimś topicu pisałyśmy ;)

krejzol mozliwe ;) wiec witam ponownie, czemu olalas kolezanki?

greca ---> nie mialam ochoty z nimi wychodzić dziś. Jakoś tak chciałam zostać w domciu :)

krejzol rozumiem cie doskonale, czesto tak mam.... ale dzis akurat to ja mialam ochote sie pobawic a tu jak na zlosc nikogo :-O

krejzol---> skleroza w tym wieku, eh:P ide do poznania (UAM) szkoda, ze malo znajomych sie wybiera pisalam geografie i wos jesli chcesz sobie pisac geografie 'na lajciku' uwazaj, komsija zapowiedziala, ze matura z geografii bedzie na trudnejszym poziomie i sie przekonalam o tym juz teraz:o a wos luzik :classic_cool: no ja pamietam co sie dzieje, tyle, ze juz na imprezach zle sie czuje, a nie dopiero rano :D czasem mam syndrom 2-dniowego kaca... :classic_cool:

greca----> ja tez nie mam sie z kim bawic, idziemy razem :classic_cool: ? :D

to też jest czasami dobijające :o za to na jutro już się umówilam :) na piwko i pizzę :) a Ty co jutro bedziesz robiła?

Ula --> ja to bardziej w kierunku humanistycznym... Slsyzałam ze geografie mają zrobić trudniejszą, bo ciągle była łatwa. Ach! mogłaby być HISTORIA łatwa :):):) No ja to osttanio wymiotowałam po imprezie...kac też wystepuje:D