Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

DZIŚ JEST PIĄTEK.

Polecane posty

Gość ulenkaaaaaaaaaaaaaaa
historia niedawno byla bardzo trudna (pytania o tramwaje :o) w tym roku wszyscy panikowali, a wiekszosc moich znajomych miala ok. 80% :D za slabe glowy mamy :D

greca---> no to krejzola bierzemy ze soba (innych tez) i na miasto :classic_cool: taniec, kolorowe drinki, moze jakis podryw? :D:D:D:D:D

mozemy isc dziewczyny... na miasto wyrwać towar:P:P skąd jestescie? ja z okolic Lublina:)

ulenkaaaaaaaaaaaaaaa nie ma sprawy ;) ;) krejzol czym sie martwisz?? dzis piatek...

krejzol---> z rosz. ( a tematy na prace nie byly latwe) wiec glowa do gory:) polski rozsz w tym roku bardzo dobrze, wszyscy znajomi powyzej 70% poszedl lepiej niz podstawa :D to idziemy na miasto!:D ja jestem z gorzowa:D ale to maaaluuutkie odleglosci ;) jestescie zachłopaczone? jesli nie to podryw w 100% legalny :classic_cool:

boje szie zdawac polski rozszerzony. greca --> nie martwię sie;) Ulek--> malutkie :D:D Ja nie mam faceta, juz nie mam, ale mam takiego ktory chba bedzie:D bo cos startuje do mnie od dluzszego czasu, ale oczywiscie spotykam sie zinnymmi. LEgalnie wyjdziemy na dzikie chopy...

ja wyrywac facetów to raczej nie pojde ... ale napic sie to z dzika rozkosza ;)

greca --> masz boy\'a? to Ty tam bedziesz nam robiła zdjęcia z każdym facetem i podpisywała jak ma na imię i jaki nr telefonu, żebyśmy jutro się z Ulą nie pomyliły :D

krejzol --> nie ma sprawy ;) jakby mnie dlugo nie bylo, to szukajcie mnie pod stolem ;)

ok...ale nie pij za dużo!!! Ula chyba już poszła się szykować:D i nie poczekała na mnie! a to jedna mała wredotka:P

poszlam cos jesac, zeby nie pic na pusty zoladek :classic_cool: atakujemmy bar, parkiet i wszystkich samcow :D

ulenkaaaaaaaaaaaaaaa samca juz mam ;) ale parkiet jest moj jak najbardziej ;) ;) zwlaszcza po kilku glebszych

tyyyyle pysznosci wokol...jak tu sie odchudzac?:D ojjj....greca zachlopaczona ja nie (choc chetnych 4-5) ale ja sie nie nadaje do zwiazku (zwlaszcza z facetem :D) wiec maja pecha:P kuurcze, krejzol zaraz sie zachłopaczy:( ale dzisiejsza noc nasza na początek martini, i bujamy bioderkami w rytm muzyki latino celem zwabienia samca :classic_cool:

zachlopaczona nie znaczy stracona dla swiata ;) jeszcze tylko 3 miechy wolnosci , wiec trzeba korzystac ;)

ja sobie zmienilam stopkę o :P e spoko nie zachlopcze sie tak szybko :P nie pozwole mu zeby mu bylo latwo mnie zdobyc :P Ej Ty! pewnie jakas lasencja z Ciebie jak tylu chetnych:D ojej musze odpoczac od tych tancow

stopka pierwsza klasa :D buahaha...powiem Ci szczerze, ze moim kolezankom bardziej podoam sie niz chłopakom :D one mi mowia komplementy itp. :D a myslalam, ze z moja orientacja wszytsko ok:D krejzol nie daj sie nie daj, bo pozniej bedzie traktowal jak kumpla, a ma jak ksiezniczke :classic_cool: greca! ja myslalam, ze to dzis zrobilas sobie wolny wieczor a tu 3 miechy w morde jeza (albo w pytke zbysia:D) ejj...widzicie tych 3 przystojniakow po prawej? zagadamy? :classic_cool:

ulenkaaaaaaaaaaaaaaa jak najbardziej mam dzis wolny wieczor ;) zobowiazania zostawilam 60 km za soba ;)