Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ....

mam pytanie do prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

Gość jestem ....

jestem kochanką żonatego faceta.Ja również mam rodzinę. Jasne jest to że nie będziemy razem.Czasami jest ciężko...tęsknota..On twierdzi,że daję mu tyle ciepła..że tego właśnie mu brakuje.Ja też to odczuwam.Wydaje mi się to szczere,ale...no właśnie..ciekawi mnie co myślą panowie w takich sytuacjach?Czy chodzi o sex?Czy wy też macie jakieś uczucia?Proszę o szczere wypowiedzi

Gość to ciekawe...
prawdziwy mężczyzna = żonaty z kochanką? :o

Chodzi im o seks, oni nie mają uczuć. A ci co jakieś mają to kończą toksyczne związki i są z osobą kochaną. Nie dorabiaj ideologii do zdrady!

Gość no pomyśl
dajecie sobie cieplo ale nie chcecie zrezygnować z dotychczasowych związków....... a co stałoby się jakbyście zamieszkali w prozie życia jak mąż z żoną, z kłopotami, sprzątaniem, gotowaniem, płaceniem za czynsz, gaz itp ? wasz związek straciłby na atrakcyjności, skończyłaby sie tajemnica (przed małżonkami waszymi) a to też dodaje pikanterii, wdarłaby się codziennosc, problemy zycia codziennego, on zacząłby pierdzieć przy tobie, widziałby cie z przetłuszczającymi się włosami przed kąpielom itp itd byłoby to samo co z męzem i co on ma z żoną. jest to miłośc z jego strony i z twojej - miłość do złudzeń. i to wszystko.

zonaty kochanek nie jest prawdziwym mezczyzna tylko meska korwa

Gość no pomysl zgadzam
sie z toba w 100 %. proza zycia to najlepszy sprawdzian dla milosci