Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca.....

na co zwracac uwagę przy wyborze partnera zyciowego?

Polecane posty

Gość krótko mówiąc masz
przerąbane dziewczyno !! i ty sie na to godzisz ??? jak ja szykuje kanapki to zjada bez gadania, a nie pasują mu to niech sobie zrobi sam !!

Gość ałłłłłaaaaa
szukajaca.... A niech sobie sam robi ! Dzisiaj powiedziałam swojemu - zjedz obiad u Mamy - ja nie mam ochoty siedzieć w kuchni - korona z głowy Jemu nie spadła i przynajmniej chłopak najadł się:) Ja sobie powiedziałam - nie będe kurą domową - nie pójde w ślady mojej Mamy - obiad punktualnie kiedy ojciec wraca z domu, poprane, poprasowane etc. - ja swojemu piore ale nie prasuję - w ostateczności kiedy spieszy sie to jedną góra dwie rzeczy... Równouprawnienie - On zmywa (lepiej to robi ode mnie) a ja przykręcam i reperuję szafę, reperuję zamki etc. (wolę sama to robić niż stać i dyrygowac (bo ja wiem najlepiej :p ) )

Gość ałłłłłaaaaa
Nie daj Boże brak własnego zdania - zaspokojenie tylko Jego potrzeb spychając potrzeby Twoje to oj - mam taką koleżankę - wraca z pracy - obiadek dla męża( spróbowałaby nie zrobić!), co mąż powie to święte tak musi być czy Jej się to podoba czy nie - a po cholere jej taki mąż? Głupia dziewczyna - współczuję jej tylko tej głupoty ! Nie daj się złapać w sidła - a miłośc nie jest aż tak ślepa!

Gość szukajaca....
ałłła ale ten mój tego nie zrozumie, dla niego z gory sa okreslone miejsca, po za tym nie miałbym go w domu prawie wcale

Gość szukajaca....
wlasnie sie zastanawiam czy warto sie wiązac z takim facetem?

Gość ałłłłłaaaaa
A czy ma jakieś pozytywne strony swojego charakteru ?

Gość szukajaca....
chyba jakies ma skoro chce z nim byc, ałłla powiem ci jeszcz ejedeną rzecz on jest bardzo stereotypowy(skonczył podstawówke) a ja studia, ale on uwaza sie za nie wiadomo kogo

Gość ałłłłłaaaaa
Nie wiem - sama powinnas najlepiej wiedzieć czy chcesz z Nim byc i zaakceptowac Jego takim jakim jest i pozostać kura domową - skoro do pracy nie chce Cie puścić... Sama musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie - czy to rzeczywiście jest ten jedyny. Ja mam rewelacyjnego faceta - czasami nie doceniam Go - ale też idąc spac zastanawiam sie czy to ten jedyny - czy będzie taki kochany już zawsze etc. Może uda Ci sie choć troszeczkę zmienić a to juz sukces :)

Gość 23423423423
ałłłłłaaaaa nie nadajesz sie na zone

Gość do 234233423334254
Nie pierdol

Gość na hobby
trzeba patrzec czy nna jakies hobby, pilka, znaczki itp, bo inaczej zameczy , a poza tym taki facet jest nudny

Gość poważnie i serio
straszne jeśli facet jest z tych co to nie może się ani na chwile od ciebie odczepic. np. wraca z pracy, ty tez, on chciałby sobie poleżeć a ty chciałabyś zrobić cos innego w drugim pokoju, ale nieeeeeeeee, ty masz się polożyć albo posiedziec przy nim. i tak codziennie. bo jak nie to znaczy ze go nie kochasz i branie cie na litośc. efekt taki ze podczas każdej jego czynnosci ty nie możesz zająć się czyms co lubisz czy chcesz, tylko ciągle trzeba mu towarzyszyć. jak sie zbuntujesz i postawisz i zaczniesz chcieć anulować te jego nawyki. to pójdzie na boki bo nie dajesz mu ciepła i go odrzucasz.

Gość wlasnie dlatego
uwazam ze hobby jest wazne a poza tym-stosunek do higieny do matki do innych dziewczyn czy gada na byle panny czy opowiada o nich czy umie ladnie jesc jak sie zachowuje gdy jestes chora czy mysli lozku o tobie i co bardzo wazne-czy jest optymista-z pesymista ciezkie zycie czy lubi ludzu, czy tylko zlorzeczy na nich

Gość no cóż...
Poobserwuj zachowanie jego w towarzystwie i zachowania jego po alkoholu oraz czy jest to lubiany jego napój :) Ważna jest zaradność, umiejętności hm techniczne :) Czy szanuje swoją matkę. Czy ma zawód i pracę. To ogląd początkowy kandydata :) na chłodno.

Gość a żebym to wiedziała .....
mimo, że przeżyłam tyle lat.... w dalszym ciągu nie wiem..... niby nie leniwy, nie skąpy, kocha..... ale coś nie tak w naszym związku.... A może kocha za bardzo.... i nie ma możliwości samorealizacji? .... Chyba każda z nas musi sobie sama odpowiedzieć na to pytanie.... Nie ma gotowego wzorca!!! Szkoda, o ile łatwiejsze byłoby nasze życie...

Gość no cóż...
"Nie ma gotowego wzorca!!!" Czyżby? :) Każdy przecież ma wyobrażenie o partnerze życiowym. Wygląd, cechy charakteru, ogłada, umiejętności, wykształcenie...

Gość autorko topiku
do no cóż a jak jedna cecha nie wypali? odrzucić?

gdyby to wszystko było takie proste.... Ale nie jest - czasami trzeba iść na kompromis.... Ważne, co się czuje, jak się kogoś kocha, wady przestają błyszczeć...

wedlug mnie wazne jest jeszcze czy jest ambitny.. taki ryzmymłany facet bez ambicji to po prostu żal... ;)

Gość ja mysle ze
zawsze trzeba isc na kompromis.bez zludzen, nie ma zwiazkow idealnych, wszyscy sie kloca. A jak nie-to juz jest obojetnosc

do ja myślę, że... Ciekawe, mamy podobny pogląd - ja babsztyl po 50....

Gość ja babsztyl lekko prze 30
po trzech kilkuletnich zwiazkach. ostatni na razie w porzadku-maz Ale patrzac na moich rodzicow, tesciow i innych wnioski sie nasuwaja

Gość a żebym to wiedziała ........
nie ma gotowych recept - składniki do nich sami musimy dobierać.... Czy nam się uda dobrac idealnie wszystkie składniki? Nie sądzę....

Gość ale naprawde
najgorsza w zwiazku jest obojetnosc. widzialam jak moja mama przestala kochac ojca, wczesniej robil jej numery i sie denerwowala, a potem zaczelo jej to wisiec, i teraz on lazi po scianach, a ona ma to gdzies

Gość no cóż...
"autorko topiku do no cóż a jak jedna cecha nie wypali? odrzucić?" To już Twoja decyzja czy jesteś w stanie zaakceptować jej brak.

Gość no cóż...
"wszyscy sie kloca. A jak nie-to juz jest obojetnosc" To UOGÓLNIANE :) No a kompromis porządany ale bez przesady :) na czymś nam zależy bardzo albo odpuszczamy :)

Gość atlas grzybów
Trzeba zwracać uwage tylko na mnie.:)

Gość trzeba zwracać uwagę na
1 wzrost - bo mniej niż 180 cm to nie facet a karakan 2 urodę - brzydalom mówimy stanowcze nie 3 kasę - biedakom bez przynajmniej 2 śr. krajowe netto nie jak 1-3 są spełni0one to można spojrzeć na 4 4 charakter - wszystko tylko nie nieśmiały