Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quraryna..

wykąpalibyście się w takim basenie??

Polecane posty

Gość quraryna..

w mojej miejscowosci ustawiono basen otwarty(taki prowizoryczny),problem w tym że nie ma żadnego prysznica i każdy myje się tam z brudów,wykąpaliśbyście się tam ze swoim dzieckiem??

sama odpowiedzialas sobie na to pytanie...ja nie mialabym ochoty sie kapac w brudnej wodzie, nie wiadomo co za ludzie sie tam kapia... ja generalnie nie chodze na basen wlasnie z tego wzgledu, nie wiesz czy ktos nie ma jakiejs grzybicy czy cos

na krytych pływalniach też sie kąpie cały ludzki syf, ale tam przynajmniej częściej zmieniają wode.

o ja pie.... szok... tylko skośnoocy tak potrafią... dramat;/

Gość niewygodne pytanie
Mam pewien problem, związany bezpośrednio z tematem przewodnim, czyli basenem (i przy okazji morzem). Byłam niedawno na wczasach. W miejscowości, w której przebywałam, była tylko jedna sztuczna plaża, wykuta w skale. Często widziałam w wodzie parki przyjmujące wiadome pozycje. Obok hotelu miałam basen, w którym często miały miejsce podobne sceny. Czy jest możliwe zajście w ciążę po kąpieli w basenie lub morzu, w którym wiele par miało okazję kopulować?

taaa leć do ginekologa.... przez ścianę tez możesz zajść wiec nie spij w nocy tylko poluj na plemniki lol....

Gość niewygodne pytanie
Przeraziliście mnie :o Miałam nadzieję, że to jednak niemożliwe... Najgorsze, że wielokrotnie pływałam nocą nago w rzeczonym basenie...

Gość uuuu...
:D oczywiscie ze tak, zasadowe srodowisko, czy tez bogate w chlor, jak najbardziej zwieksza zywotnosc plemnikow :p

No,to ja współczuję1Dziecko nie będzie znało ojca....Mało tego,ona nie będzie wiedziała,którego mężczyzny to jest plemnik........Jest w ciązy(przypuśćmy)i nie wie,czy dziecko będzie Europejczyka,Azjaty,Afrykańczyka.......I tak czekaj,babo,9 miesiecy. Idę spac,bo zaczynam bredzic:O ♥♪♫

Gość niewygodne pytanie
W drugim miesiącu nie mogę jeszcze być, ponieważ mój pobyt w rzeczonym kurorcie rozpoczął się na początku sierpnia. Mam jednak cichą nadzieję, że nie urodzę małego Mulatka, albowiem moja bacia by tego nie przeżyła. A co wychodzi z mieszanki kitajca i białego?

Gość uuuu...
lepiej powiedz gdzie ten kurort :D

Gość niewygodne pytanie
Rzeczony "kurort" to taka wiocha zabita hotelami i restauracjami na jednej z wysp ma Morzu Śródziemnym. Generalnie, nic ciekawego, poza, oczywiście, pokazami dość wyszukanych pozycji, jakie przyjmowały pary w wodzie ;) Grunt to udać się tam w odpowiednim towarzystwie.