Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dranie

był ze mna rok a od pól roku ma inną

Polecane posty

Gość faceci to dranie

skończył ze mną krzycząc do telefonu że mnie nie chce że ma inna i ja kocha zabiję dziada,zniszczę jego i tą nową lafiryndę no co mam zrobic musze się zemścic !!!!!!!!

Gość faceci to dranie
wykończę go psychicznie ,znajdę tą nową i ja tez wykończę ,jak onmógł mnie w tak ochydny sposób zostawić ,oddałabym za niego i dla niego wszystko a on ot tak znalazł sobie inną

Gość oooosz kurna
ale czemu zniszczysz dziewczyne? przeciez nie jej wina, ze ja wybrał

Gość faceci to dranie
no bo pewnie go poderwała ,a on na nia poleciał i jeszcze pierdzieli o wielkiej miłości a ja to co tez go kocham ,pomagałam mu ,byłam na każde zawołanie a on mnie wymienił pewnie jest ładniejsza i młodsza ,nie popuszczę i jeszcze jak ze mna był to juz spotykał się z nią !!!! gdyby nie ona nie odszedłby ode mnie

Gość faceci to dranie
nie moge spać ,jeść ,życ bez niego ciągle go kocham a on mnie tak zranił

Gość faceci to dranie
to co mam mu odpuścic żeby był szczęsliwy a ja nieszczęsliwa?

\"no bo pewnie go poderwała \" - tak, tak, faceci to dranie, inne kobiety to dranie... A za rok będziesz sobie pluła w brodę, że nie umiałaś wyjść z tego z twarzą. Nie dość, że Cię rzucił, co jest oczywiście przykre, ale przynajmniej pozbyłaś się dziada, to jeszcze teraz zamierzasz zrobić z siebie kretynkę, mszcząc się? Zapewniam Cię, że MOŻESZ bez niego żyć. Przedtem żyłaś, to i teraz możesz. Faceci przychodzą i odchodzą. Zostaje rodzina, własne hobby, dorobek, wykształcenie - i tego należy się trzymać.

Gość faceci to dranie
nie chcę teraz innego chcę jego a jak się nie da to go zniszczę a najbardziej mam ochote spotkac się z ta nową i powiedzieć że jak się z nia postykał to i ze mna sie spotykał ,niech to zostawi oleje kopnie w d.... a ja tez go załatwię ,rozwale mu całe zycie ,mnie się tak nie przestaje nagle kochac ,co tak z dnia na dizeń??

Gość faceci to dranie
fakt mam męża..i rodzinę i wykształcenie i tego nikt mi nie odbierze ale nie mam miłości i celu w życiu ,ta nowa odebrałą mi to wszystko mam ochotę wrzeszczeć i dać jej w pysk

I co Ci z tego przyjdzie? Odzyskasz go w ten sposób? Jak Ty jesteś nieszczęśliwa, to koniecznie musisz unieszczęśliwiać innych? Jakie to polskie... I co to za sprawa z tym mężem??? Chyba, że to podszyw. :P

Gość no cóż...
autorko jesteś w szoku? jak na osobę doroslą to sorry ale piszesz...właściwie to nie łapę po co..

Gość faceci to dranie
mam męża a on był moim kochankiem w którym zakochałam się bez pamięci a on mnie kopnął w d...i ma inna panienke i tego mu nie popuszcze jak ja jestem nieszczęsliwa to on będzie jeszcze bardziej nieszczęłiwy

Gość ka-tarzynka
że co :O:O:O:O

Gość faceci to dranie
no co takie to dziwne,że chce się zemścic że mnie olał dla innej ?

Gość faceci to dranie
dodam ze jestem na etapie namierzania panienki i tez jej dam popalic jak sie dowiem kim jest

Gość Najlepiej
poskarż się mężowi :D

Gość Lolita Lollipop
A może On po prostu chciał mieć wolną dziewczynę i normalny związek, a nie zepsutą zamężną zdzi.. się ;)

Gość faceci to dranie
bardzo smieszne z tym mężem on tez ma zonę,więc niech się zajmie zoną a nie kolejna panienką gnojek jeden ,tak jak ja bym mu nie wystarczała miał co chciał,seks ,hotele ,kase i mnie olał dla innej nowej podobno szaleńczo sie zakochał w niej a ona w nim i ma zamiar brac rozwód ,nic z tego umile mu zycie tak że odechce sie mu rozwodów,mnie sie ot tak nie zamienia na nowszy model

Gość Dariusz Katastroff
Odp... się od niego, co?

Gość Pararelaksa
Uważaj, bo jak będziesz robić dym, to przy okazji możesz się sama nieźle osmalić...

Gość faceci to dranie
a dalczego mam sie od niego odpierd... własnie że nie bo to by mu ułatwiło zycie a tak troche krwi mu napsuję az mi przejdzie ta złość

Gość faceci to dranie
jestem a co ?? może to ty jesteś tą zdzirą ??

Gość jego zapytaj
jakbys byla facetem to mialabys juz stado wsieklych kobiet z zebami na gardle. A to forum, coz... rzadzi sie wlasnymi prawami. Tymniemniej rozumiem czemu cie rzucil, nie rozumiem tylko czemu tak pozno. Jestes zawistna, podla baba. Wiecej nie napisze. Jak to ktos pisal: mezowi sie poskaz!!

Gość faceci to dranie
jak z nim byłam byłam słodka i na każde skinienie ,a zawistna to sie teraz zrobiłam ,taki mam charakter i nie rozumiem dlaczego mnie zostawił ,w końcu pasował nam ten układ i było fajnie aż tu nagle jakieś farmazony że sie zzakochał a ona w nim ,no tak to nie może być,jak ja znim nie będe to zadna inna tez nie będzie i mam w dupie to że ona może cierpieć ,ważne jest to że on cierpi