Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzxyabcasfvdsbgvsadfbgafsdb

Skype - problem z zalogowaniem

Polecane posty

Gość xyzzxyabcasfvdsbgvsadfbgafsdb

Kto ma problem od wczoraj ze skype - niech pisze

Gość infomaniakija
ja mam

Gość afrodyzjaczka
u mn ie tez od wczoraj nie smiga, raz sie loguje raz nie

Gość u mnie to samo
:(

Gość u mnie tez jest ten problem
:(

Gość i wszystko jasne...
spacja wlazła, więc skopiujcie sobie

Gość skype
???? czy ktos potrafi poprawnie wkleic ten link????

U mnie też nie działał,ale teraz o dziwo mam włączonego od parenastu minut. :) Zobaczymy na jak dlugo,czy znow nie padnie. :O

Gość nawet z enterem nie działa
:O

Skype nie działa. 220 mln wkurzonych użytkowników pkoz2007-08-17, ostatnia aktualizacja 2007-08-17 15:47 Awaria Skype\'a nastąpiła w czwartek. 220 milionów użytkowników nie może zalogować się do programu. Taki komunikat zobaczyły dziś miliony użytkowników Skype\'a na całym świecie Informatycy firmy pracują już dobę nad naprawą systemu. Niektórym szczęśliwcom od kilku godzin udaje się zalogować. Szefowie Skype\'a zalecają niewyłączanie aplikacji - kiedy problem zostanie usunięty, system automatycznie nas zaloguje. - Sytuacja jest trudna, nastąpił bardzo skomplikowany splot okoliczności i na razie nie bardzo znamy jego przyczyny - przyznał w rozmowie z „New York Timesem” Kurt Sauer, szef zabezpieczeń Skype\'a. Problem wystąpił prawdopodobnie gdzieś w oprogramowaniu umożliwiającym łączenie się użytkowników z rozsianymi po całym świecie serwerami. Informatycy firmy próbują teraz dociec, dlaczego ukryty przez 4 lata błąd nagle dał o sobie znać z taką siłą. Właściciele serwisu wykluczyli opcję celowego ataku na Skype\'a. Skype ma na świecie ok. 220 mln użytkowników, jednorazowo korzysta z niego ok. 6-7 mln. rekord to prawie 10 mln na raz, w styczniu 2007. Należący do eBaya serwis ma swoją siedzibę w Luksemburgu. Powstał w 2003 roku i umożliwia swoim użytkownikom bezpłatne rozmowy i wymianę plików prowadzone przez dwa podłączone do sieci komputery. Za rozmowy z telefonami tradycyjnymi trzeba zapłacić. Awaria dotknęła każdą wersję programu ściągniętą od czasu jego powstania. Na taką skalę zdarzyło się to po raz pierwszy. Mniejsza, kilkugodzinna awaria miała miejsce w październiku 2005 r.

Gość już działa
:-)