Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

NUDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Polecane posty

dobra dobra juz nie bede :p se drina zrobie to wszystko bedzie okraglejsze, gdybys sie sama publicznie oceniala to ...... niewiem ale tak jak napisalas jest skromniej i milej . porzadna dziewczynka ze fiu fiu :D

te misiu nie szpanuj ze swoja znajomością obcych . mało ci polskiego :P ja mam bzika na punkcie ortografii , nieczęsto zdarza mi się zwątpic w prawidłowość mojego poprawnego pismiennictwa.

Juken , a tobie co zaszkodziło ? mam chora wyobrażnie co do ciebie , wyprostuj i powiedz ,że to tylko o jedno za dużo:P🌼 gdybyś juz pisac nie mógł

a ja nie szpanuje :) wyjechalem z Polski kilkanascie lat temu i po pewnym czasie myslalem ze jestem jakims cholernym analfabeta. Po niemiecku jeszcze sie nie nauczylem a po polsku juz zapomnialem. ale powoli wracam do normy :)

eee hmmmm nieche mi sie z wami gadać , mam gorączke ide spać 🖐️

MIsiu , wiesz z czego się do tej pory cieszę ,że nie musiałam sie niemca i ruska uczyć , już bym hiszpański wolała .angielski i francuski przerobiłam , ale najblizszych granicami nie cierpię . sorry , ale taka prawda [:)

Piotrek . juz znikasz tak długo cie nie \"widziałam\" . polopiryna lub apap , + vit C . zdrowiej miły 😘

a ja jak tu przyjechalem to po niemiecku umialem tylko nicht schißen i scheiße :) walczylem po angielsku ale to trwalo tylko kilka miesiecy teraz to juz historia. a tak nawiasem mowiac to kazdy jezyk przydaje sie w zyciu

zwłaszcza własny :P:D kOREANKA , SORRY NIC TAKIEGO NIE MAM , ALE POSZUKAJ TUTAJ NA FORU ,BYŁY RÓŻNE TAKIE

Gość miodem misia a żona wie
co wyprawiasz ??????

Gość miodek misia a żona wie
w ogóle o twoich wariactwach ?????

oj Misiu to ty też jestes juz \"po\" :Ddobrze wiedziec ,że sie ze smarkulcem nie rozmawia:D

żona śpi to on szaleje

slusznie zauwazyles, zona spi bo zmordowaly ja te calodzienne numerki (dzieci wyjechaly z domu) a ja jeszcze mam potencjal ze tak powiem :D

ty nie masz całodziennych numerków

Gość psztrykac postow
bärchen ich denke dass unsere hauptperson oder der kerl der krank ist versuchen dich zu verarschen kack auf beide :o