Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyy

czy to jest normalne w ciazy

Polecane posty

Gość pomocyyyy

ze bola piersi przez pierwsze 2 tygodnie ciazy a potem bol ustepuje?

Gość pomocyyyy
nikt tak nie mial nikt nic nie wie

Gość to jest normalne
a u każdej kobiety ciąża przebiega inaczej, mnie bolaly okolo1 m -ca, a potem nic.

Gość pomocyyyy
ja jestem we wczesnej ciazy przed okresem bolaly ale z tym ze sutki byly tkliwe i opuchniete teraz mineilo 3 dni po spodziewanej miesiaczce i bol sie zmniejszyl

Gość pomocyyyy
to dobrze bo zaczynalam sie martwic tylko ze was bolaly jak dla mnie dlugo 4 miesiace czy miesiac a tydzien:(

nie, mnie bolaly na okraglo przez pierwsze 4 miesiace, przestaly jakies 3 tygodnie temu. byly strasznie wrazliwe, swedzialy , bolaly i dotknac nie mozna bylo, a juz szczegolnie sutkow. A jakie wrazliwe. takiego rodzaju orgazmow jak z tymi bolacymi sutkami jeszcze nie mialam

one tak raz bolaly, dwa dni przerwy i znowu. czasami az maz musial ssac, zeby przestaly swedziec, bo inaczej bym zwariowala

mnie od samego początku bolały tylko sutki, raz bardziej a raz mniej.. teraz jestem w 18 tygodniu ciązy i pojawiła sie u mnie siara.. a jak pojawiła się siara to dopiero mi piersi napuchły i bolą...

Gość
ja przed spodziewana miesiaczka odczuwalam bol a teraz zupelnie nic troche mnie to zastanawia. czuje ze piersi sa pelniejsze , i w nocy odczuwam bol lekki a tak to niccccc