Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ollena85

Mój chłopak ma dziwne pomysły. Co myślicie?

Polecane posty

Mój chłopak ostatnio mnie mocno zaskoczył, bo niby tak na żarty rozmawialiśmy, ale wszedł na temat jak to by było się kochać z penisem posmarowanym jakimiś... hmmm... rzeczami do jedzenia, albo produktami spozywczymi jak kto woli. Teraz możecie się śmiać, albo myśleć że to prowokacja :) Ale on poważnie mi coś takiego proponuje. Muszę przyznać że jak o on o tym opowiada to ja się podniecam. Np. chciałby wysmarować sobie penisa ciepłą czekoladą, wejść we mnie i potem to zlizać. Albo np zamoczyć penisa w soku brzoskwiniowym, czy nawet posmarować dżemem :) Tylko się tak zastanawiam czy mi to nie zaszkodzi? Bo z chęcią bym nawet spróbowała, ale trochę się boję. Macie dziewczyny doświadczenie w takich zabawach?

Zamiast tego lepiej kupcie olejki smakowe i zapachowe w sexshopie one na pewno nie zaszkodzą.

Gość sseebbaa
Proponuje od razu z grubej rury, co sie bedziecie ograniczac. Czyli denaturat, musztarda sarepska, smalec, sok z ogorkow kiszonych, zupa pomidorowa. Mozna tak nawet obiady jesc, naprawde.

czytałam tu kiedyś coś o imbirze - ale nie próbujcie:P ja bym się non stop zastanawiała, jak miałaby się ta cała czekolada ze mnie wydostać.. umarłabym ze śmiechu chyba:D i nici z zabawy;)

Wiem że facetowi na pewno nie zaszkodzi, bo mój się przyznał że sobie na próbę sprawdzał i smarował ptaka :) Mówił że jak go nic nie szczypie to i mnie nie powinno, no ale nie mam przekonania. A z tym że ja mogę zlizać to też niezły w sumie pomysł :)

Gość olll jeeeaah
yhy :P jush lepiej cos takiego nish potem ciepiec na jakies uczulenie albo zakzenie ;)

Samanta - z tym to nie problem, to tak samo jak ze spermą w środku, też można się jej łatwo pozbyć :)

a to nie łatwiej posmarować :go \' tą ciepła czekoladą (ale sama uszykuj ) i do tego bita śmietana w spary-u. zrób mu niespodzianke . jesli obawiasz sie jakis infekcji po jego weściu w ciebie z tą czekolada to moge cie uspokoić :). ale najpierw zrób mu mały seans , miej uszykowane obok łóżka \"łakocie \" i sama weż się za jego małego i posmaruj lub tryśnij czymś \"zjadliwym\" na jego kutaska. miłej jazdy rzyczę . ale czekolada + śmietana zawsze działa .

Gość olll jeeeaah
albo mozna tesh wysmarowac piersi brzuch i inne czesci ciala a on niech to z ciebie zlize ;) tesh niezla zabawa :D

Z bitą śmietaną próbowaliśmy już nie raz. Ale właśnie zlizywał to z mojego ciała, a ja z jego penisa. Prawdę mówiąc to mnie już tak nie kręci jak kiedyś. No ale z czekoladą jeszcze nie próbowaliśmy :)

Gość gość
...zrob sobie lewatywe z cieplej czekolady, nasraj mu na twarz a potem to zliz...koniecznie to nagraj i wrzuc na YT niech inni tez sie podnieca...

Gość gość
Faceci mają tylko posrane pomysły i tylko o tym j*****m seksie a te chuje niech sobie najlepiej do kontaktów po wsadzają zboczeńcy j****i