Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajlalala..

Gdzie te chlopy?

Polecane posty

Gość tajlalala..

czy istnieja dojrzali mezczyzni, ktorzy wiedza czego chca??? a nie takie troki od kaleson. (sorry za wyrazenie-, ale mi tylko to sie cisnie na usta)

Gość są z prawdziwymi kobietami

juz nie istnieja.. same klluchy cieple zostaly :O dlatego urzywam mirozka w posicie ;) witam qwertz 🖐️

Gość tajlalala..
bo wlasnie mam chwile zwatpienia co do facetow;-)

Gość tajlalala..
ech....stwerdzilam, ze niezaleznie od wieku wszyscy faceci sa tacy sami-dzieci, tylko zmieniaja maski. Ich ulubione zdanie " zostanmy przyjaciolmi" - to nie tylko z wlasnej autopsji. Wiecznie niepewni. Wszystkiego sie boja, itp., itd., Trafilam na takiego ostatnio, bylam ksiezniczka...niestety spadlam z hierachii na wlasne zadanie-postawilam swoje warunki-mianowicie warunki dotyczyly zdecydowania, ale jak zwykle faceci jak choragiewki na wietrze. Potrafia tylko opowiadac piekne bajki...

Gość tajlalala..
hahah ;-)no ja nie wiem jak skoncza sie i "troki od kaleson" totalna zaglada ;-) hahaha

Gdzie Ci mężczyźni,prawdziwi tacy. Orły,sokoły,Herosy................ Ni ma uja we wsi. :O

Gość tajlalala..
no ok., kobiety sie czesto narzucaja, ale jak facet czai sie jak pies do jeza??? to ile mozna czekac 6 , 10, 15 lat na wymiane zdan??

Gość gdyby był jak chorągiewka
na wietrze to by się zgodził na to co od niego żądasz, a tak cię olał i pokazał na czym mu zależy a na czym nie

tajlalala.. ---> no popatrz, a całe życie uważałem, że \"zostańmy przyjaciółmi\" to ulubiony tekst kobiet :o Reszta - tak samo 🖐️

Gość tajlalala..
--- gdyby był jak chorągiewka---nie oceniaj z gory jak to bylo, dzieli nas duza odleglosc, mianowicie Ocean. Bo jak ktos najpierw o Ciebie zabiega, robi wszystko dla Ciebie, a potem gdy zadaje "ja" pytanie, jak zamierza to zmienic bysmy sie widzieli czesciej nagle tysiac przeszkod. sorry znam swoja wartosc. ja potrafilam poswiecic wiele.

Gość tajlalala..
----- wielbiciel 70B----niestety to zdanie bardziej wola faceci, a i preferuja jeszcze takie " nie chce cie ranic, zaslugujesz na kogos leszego niz ja", po prostu az zal tylek sciska.

Andrzej,ja amwymagania,no aleto uraz po eksie.Hm,a więc facet musi wiedziec czego cche od zycia,bo dzieciaka nie chce miec na wychoaiu,jednego juz miałam. :O Aby nie byl tchórzem,mial cele w życiu,uznawal kompromisy itd

Gość tajlalala..
wlasnie, albo wiedza czego chca albo niech gitary nie zawracaja.

podsumowujac : facet musi byc zdecydowany i twardy.. z akcentem na meski ;) qwertz -> nadal nie wiem gdzie temat asasasa 😭 p.s. jestem za mirozkami ;)

Gość matko....
wygineli na wojnie!!!!!

Gość tajlalala..
ide spac -jutro tu powroce;-), moze sie pognebi jakiegos faceta;-). dobranoc wszystkim;-) pozdrawiam! (facetow tez -nie bede juz taka chamska) ;-)