Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suchAshame

jak myslicie czy 20 tabletek CODIPARU wystarczy zeby sie nie obudzic?

Polecane posty

Gość mandywendy102007
suchAshame.Ja wlasnie nie mialam...i tez mi sie wydawalo ze najlepiej i bezbolesnie bedzie to zrobic lykajac tabsy. Kiedys myslalam o tym zeby sobie zyly podciac, ale za duzo zamieszania, jeszcze ktos by mnie nakryl... Tabsy nalepsze...choc jeszcze sie zastanow...moze nie warto tak konczyc...

Zawsze jest wyjśćie..a wierzcie mi , bo mówi Wam to osoba , która wszystkie tragedie oprócz tsunami i wojny przezyła i jakoś ide dalej, chociaz nie jest łatwo i przyjemnie.Mimo wszystko są takie chwile dla których warto żyć.Zabic mozesz sie zawsze ,a smierci juz nie cofniesz.Ja codziennie sobie powtarzam \" a co tam jeszcze dzien sobie pozyje\" i latka lecą:)

Mandywendy nie wiem czy czytałas to co napisał o braniu tabletek, to nie jest wyssane z palca poszukajcie w internecie lub pogadajcie z kims kto to przeszedl bo to naprawde tak wyglada.

Gość mandywendy102007
czytalam czytalam i sama doszlam do wniosku ze chyba te tabsy to tez niedobry pomysl...na szczescie mi przeszlo z checia odebrania sobie zycia...ale rozumiem innych, tych co chca to zrobic...

Gość do Oj wy baby
a co ci sie nie podoba w zyciu?

------->Oj Wy baby ❤️ No i więcej więcej takich mądrych dziewczyn.Brawo. I właśnie w ten sposób - jasno, prosto i rzeczowo.Nie wiem ile lat masz, ale może dotrą Twoje słowa do tych co planują coś o czym nic nie wiedząi nie mają bladego pojęcia🌼

Moze nie uwierzycie ale mój ojciec był alkoholikiem , bił mnie, rodzice sie rozwiedli , zostałam z mama i ledwo wiazalysmy koniec z koncem , przez to ze ojciec uderzyl mnie w głowe miałam krwiaka mozgu, zawaliłam 2 lata szkoly ,bo tyle trwało leczenie, miałam 2 facetów , obaj mnie zdradzali, z jednym zaszłam w ciąze w wieku 18 lat ale poroniłam, teraz jestem sama.Skupilam sie na nauce, zyje z grosze , opiekuje sie chora matka i jakos daje sobie rade. Nie mam niby powodu do radosci ,ale uznałam ze cale zycie cierpie za czyjes błedy i nie zabije sie poki nie narobie wlasnych:) Trzeba dac sobie szanse na dobre zycie.Nic nie przychodzi samo. PS.Dzieki🌼 Lat 20

Gość byla tu kiedys
fajna dziewczyna rfrf chciala sie zabic przez durnego faceta ciekawa jestem co u niej- moze wiecie?

Gość byla tu kiedys
oj wy baby-ciezko mialas. ale najdziwnieszjze ze te mysli nie dotykaja tylko doswiadczonych przez los ale takze i takich ktorzy maja wszytsko a czuja pustke

Rozumiem ,że są rózne tragedie w życiu...jeden ma tak jak ja, inny chce sie zabic bo dostał 1 ze sprawdzianu.Ale ludzie , troche zdrowego rozsądku..Kto mysli ,ze po smierci bedzie szczesliwy lub zapomni o bólu to sie myli,zeżra Was robale i tyle z tego całego romantyzmu.

Cale życie przec Tobą ;) Mam dwa razy tyle co Ty i życzę Ci dużo promyków słonka, które na 10000% jeszcze Ci zaświeci.Przeszłaś piekło, trzymaj sie dzielnie i pisz o tym właśnie tym swoim rówieśniczkom by nim założą te swoje bzdurne topiki o chęci samobójstwa - otrzeźwieją jak przeczytają Twój post.❤️

Dlaczego już Ci na niczym nie zależy skoro zapewne poznałaś zaledwie niewielką cząstkę tego świata?

Gość byla tu kiedys
oj wy baby-dzielna jestes. nigdy nie wiadomo co bedzie jutro nie wiem czy zauwazylas czasami walisz glowa w mur i go nie przebijesz a za 15 min przychodzisz i muru jakby nigdy nie bylo

Gość byla tu kiedys
i co z rfrf kiedys tu byla pogadac -widac od razu ze super dziewczyna i jakis facet taki nijaki ja omotal ze biedaczka myslala o samobojstwie. sprawdzalam poznej czy sie odzywala na temacie, ktory zalozyla i nic. mam nadzieje ze jej sie dobrze wiedzie i chetnie bym z nia pogadala

Gość byla tu kiedys
ja tez ci zycze oj wy baby no coz - jest 2 i nie mozna powiedziec ze kto czyta tu temat o samobojstwie nigdy nie mial problemow i mysli samobojczych

Dzięki:) Chociaż wiesz , Glen. jakoś nie chce mi sie wierzyć,że otrzezwieją,ale jak chociaz jedna sie opamięta to bede zadowolona:) Wszystkiego dobrego ,Marudy jedne! :P