Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po-prostu kobieta

poprosiłam go o badania na hiv...

Polecane posty

Gość po-prostu kobieta

własnie wróciłam z nieudanej randki...facet wydawał mi się bardzo fajny i niesamowicie mnie pociągał, wiedziałam, ze wkrótce będziemy na etapie "blizszych kontaktów", bo juz o tym wspominał od kilku dni, więc delikatnie, co nieco orientujac się w jego przeszosci, poprosiłam go o przebadanie sie na nosicielstwo wirusa hiv...strasznie sie oburzył i powiedział, ze nie mam prawa o to prosic, a on wie że nie jest chory...ja natomiast wiem,ze nigdy nie stronił od kobiet, więc nie moze byc niczego pewnym, trudno, jest palantem skoro pewnych rzeczy nie rozumie...

Gość jeremis
Miałąś racje z tą prośbą. Może uraziłąś jego ego ale warto walczyć o swoje zdrowie. Dobrze byłoby gdybyś powiedziała ze też pokażesz mu swoje badania lub ze je zrobisz. jednostronna prośba wydaje sie lekko niekulturalna.

Gość po-prostu kobieta
on moze byc spokojny o moje wyniki, oddaję krew honorowo, co trzy miesiące i co trzy miesiące, w związku z tym mam badania na przeróżne choroby...

Gość uuuu...
trzeba bylo zaciagnac go na honorowe oddawanie krwii, to by sie nie oburzyl :p

Gość po-prostu kobieta
a własnie o to chodzi, ze chciałam, ale cos się wymigiwał ...nie wiem, moze po prostu igły sie boi...hehe

Gość uuuu...
nie dosc ze arogant to jeszcze mieczak :p