Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carinio

DEPRIM.Brał ktoś ktoś??

Polecane posty

Gość na mnie nikt nie czeka
tak

Gość obeznany we wszystkim
ja biore garsciami a co?

Gość to ja sie lapie
super jest deprim, pomaga mi kiedy jest mi smutno i zle:)

Tak, zawiera dziurawiec. Nie pomógł mi ani trochę, zmarnowałam pieniądze. Ps jakbyś się jednak zdecydowała, to pamiętaj o filtrach.

Deprim trzeba brać długo, żeby poczuć efekt. Jest z dziurawca, więc nie polecam latem. Na mnie nie działa. Wolę Kalms od czasu do czasu.

Ani trochę. Moja mama czasem łyka. Ale jej to nawet gołąbek, która przysiądzie na parapecie i radośnie grucha, pomaga :) Jak ktoś ma prawdziwe schizy, to ziółka nie pomogą. A na kiepski humor wystarczy czekolada, po co łykać tabletki ;)

Gość wszystkowiedzacy
muzyka=lek na doła

Gość gołomb from parapet
to ja siem do Ciebie uśmiechnem Carnio :D

na mnie nikt nie czeka,a o jakich flrtach piszesz?? kalms,pierwszy razo tym słysze.Musze o tym poczytac. Mm ostatnio dosc czesto zle humory,wiec przydaloby sie cos na poprawe,bo ile mozna zrec slodycze. ;) A ile Deprim kosztuje?

Filtry na skórę, kremy - dziurawiec +słońce = przebarwienia Nie pamiętam ile kosztuje, ale jest dość drogi - jak dla mnie. Reklama robi swoje.

Carinio jakbyś była z łodzi mogłabym Ci jakoś kilka listków tego deprimu dać. Kupiłam go kiedyś ale na mnie wcale nie działa.Może za krótko łykałam.?

gołomb from parapet dzięki :) Dzięki za odpowiedzi. :) Zastanawiam się nad kupnem tego ziolka,spróbowac zawsze moge.

Hyhy :) Jest jeszcze jeden (tajny) sposób na polepszenie humoru :) Dobry seksik zakończony aplikacją nasienia :) Nie wiem, co w nim jest, ale działa lepiej niż Deprim (i nawet lepiej niż gołąbek i niż czekolada). I od tego się nie tyje (o ile się człowiek odpowiednio zabezpieczy :P). A odnośnie zabezpieczania się - nie bierzesz czasem pigułek? Ja po nich miałam straszną depresję.

na mnie nikt nie czeka Filtry na skórę, kremy - dziurawiec +słońce = przebarwienia ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ AAA fakt,nie zajarzyłam,że o to moze chodzić. Powiadasz,że drogi jest,zaraz sprawdze w necie cene. marzenna,z okolic Łodzi nie jestem,niestety.

Chemical,nie biore pigułek.A z seksem,to niestety nieda rady bo nie mam faceta. :( Jestem po rozstaniu,8 miesiecy. moze jeszcze ja,to fajnie że na ciebie działało.

Gość wenividivici
Działa tak samo , jakbyś przyłożyła sobie do czoła liść np.buraczany i wmówiła sobie, że to Ci pomoże.

Gość hahahahaah......
fakt nie działa- , ale to co piszecie działa :D

Gość ssssssssssssssse...
Chemical aplikacja doustną..?