Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

A ja Go mimo wszystko lubię !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uuuu...
ja go tam nie znam :p ale muzyke jego z pewnymi wyjatkami tez lubie

Gość ostatnio ogladalam biografie
Michaela. Dziecinstwo mial przerąbane :O

Gość uuuu...
tak, widzialem kiedys, przykre naprawde dlatego na cala sprawe mam swoje spojrzenie, inne od tego na ktorym zeruja media

Gość cudny kawalek jaki
to tytul?

no wlasnie ja tez, wplynąl na mnie zwlaszcza ten dziennikarz, ktory spędzil z nim 8 miesięcy zycia michael, to czlowiek, ktoremu od dziecka towarzyszyly kamery, ktory nie wie co to prywatnosc, a juz tym bardziej dziecinstwo przykre to, ale w dokumentalnym filmie, w ktorym zresztą towarzyszyl wymieniony przeze mniue dziennikarz wszystko widac nie wiem czy ma sklonnosci o ktore go podejrzewają, w kazym razie wyjasnione bylo, ze michael to takie duze dziecko, ktore cofa sie do tzw. stworzonej do siebie nibylandii kiedy pojawil sie w las vegas, oblegalo go 800 tys. PRZYPADKOWYCH !!!!!! fanów!!!!!!! pojawił się w ZOO z dziećmi to smo :O ja mu sie nie dziwie ze on swiruje :O

Gość cudny kawalek jaki
poda mi ktos tytul?????????

Gość uuuu...
otoz to ma niewatpliwie problemy z psychika, ale raczej nie na takim podlozu o jakie go oskarzaja bardziej chodzi wlasnie o stworzenie sobie tego swojego swiata, odbicie sobie dziecinstwa ktorego nie mial a cyniczni ludzie sprowadzili to do parteru i wyrwali dla siebie ile sie dalo nie patrzac na czyjes problemy czy cierpienie a jeszcze bardziej cyniczne media tylko sie cieszyly, ze ktos tak slawny zamieszany jest w tak brudna sprawe jak mozna cos takiego przepuscic no ale... nie wiem, faktow nie znam mimo to bardziej ufam wlasnie temu, niz ugodom sadowym i informacjom z brukowcow

Gość uuuu...
smooth criminal

Gość cudny kawalek jaki
dziekuje

Gość No nie wiem ..
Dopóki zyje na wolności to nie sądze by popełnił samobójstwo tym bardziej że ma pod opieką dwójkę dzieci. Natomiast gdyby się znalazł w więzieniu to niestety jest to bardzo realne. Nie sądzę by wytrzymał psychicznie życie w więzieniu. Zresztą potwierdził to jego brat, który z tego właśnie powodu nie potwierdzał nigdy jego skłonności.. Osobiście to jestem niemal przekonana że on niestety jest winny zarzucanych mu czynów. Jednak ja również uważam że jego ciężkie dzieciństwo i sława skrzywiły mu psychikę i stawia to sprawę niejako w innym świetle. Oglądałam kiedyś taki program o jego codziennym życiu i dopiero ten program uświadomił mi jak bardzo Michael jest dziecinny w sposobie myślenia i zachowania. Zachowywał się jak rozpuszczony mały chłopczyk. Naprawdę widać było że ma zna innego życia niż sławne życie w luksusie. Zauważcie że jego muzyki nie puszcza się już w radiu od lat. Nawet swego czasu "obciachem" było go słuchać, a to z tego powodu że w pewnym momencie ludzie nagle dostrzegli karykaturę jego osoby. Ostanio zauważyłam że co niektóre nastolatki to nie znają nawet jego muzyki. Obecna młodzież widzi w nim tylko oszołoma okaleczonego przez operacje plastyczne i dopiero jak radiu pojawi się nowa przeróbka starego utworu Jacksona to się pytają na forum kto to śpiewa bo im się ten kawałek podoba. Michael jest prawdziwym artystą, fenomenem muzycznym i tanecznym. Podziwiam jego dorobek artystyczny. Niestety on nigdy nie stał się dojrzałym mężczyzną. Nigdy nie dorósł. Wciąż ma psychikę dziecka. Jest w tym jakiś dramat.

jako artystę bardzo lubię jako człowieka, kilka zastrzeżeń jest, ale ogólnie nie przeszkadza mi wręcz przeciwnie bez jego wokalu świat showbiznesu byłby uboższy.