Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troll ...

Czy BRAK WYKSZTAŁCENIA bardzo was boli ???

Polecane posty

Gość Troll ...

Zapraszam do dyskusji :classic_cool:

Gość dla mnie wykształcenie
okazało się kulą u nogi, zmarnowaniem lat i pieniędzy. Teraz wiem już że było to pomyłką. Nigdy nie bede pracować w tej branży. Nie interesuje mnie to. Nie nadaję się do tego. Wymiękam przy tym psychicznie. Wolałabym prostsze zajęcie prace choćby w sklepie, ale został kurde jakiś wewnętrzny przymus żeby szukać pracy wedle wykształcenia i boję się że bedzie mi to ciążyć do końca życia.

Gość ojciec6667
Nie od dzisiaj wiadomo ze wielu nieszczesliwym ludziom papier zastepuje druga osobe.Zdychajac w samotnosci liza papierek.

Gość moze jeszce ja
mnie bardzo - sama wybralam tak jak wybralam, ale przerwalam studia i to mnei boli

Gość Zbyt madra
Nie zartuj, madrego człowieka nie interesuje dyplom,liczy sie człowiek a nie jakies śmiecie.Mądry jest mądry i takim zostanie, a głupek potrzebuje kitu-potwierdzenia-kitu na papierze ze potrafi zapamietac(zapewne po kwasie) to czego nic a nic nie pojmuje na trzezwo.Cala filozofia twoich sztywnych zawijanych.

Troll- mnie nie boli:) Wychowuje córke i nie uwazam sie za gorsza i głupsza z powodu braku jakiegos świstka:) Pozdrawiam i miłego dnia🌼

Oczywiscie szanuje osoby , które stawiaja na nauke:) mnie było pisane co innego:)