Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybnik-Iza

Nowozency 2008 rok woj.slaskie

Polecane posty

Czy sa tu jakies osoby na 2008 rok :) z woj.slaskiego. Moze zalozymy sobie jeden wspolny watek ...bedziemy pisac o zwyczajach itp. Co wy na to? Pozdrawiam

Gość ja jestem z woj. śląskiego
ale z hanysami nie gadam :-P

Gość Inglott
A ja jak najbardziej:) Pozdrawiam ze Sląska -jak tam przygotowania?

hej jak suie domyślam autorko topiku jesteś z Rybnika? ja w każdym razie jestem i w czerwcu w tym roku miałam ślub, może się Wam na cos przydam:)

witam :) my będziemy mieć ślub w 2008 roku :) Rybnik ----- jak tam przygotowania??

Hey Moje przygotowania prawie wszystko zakonczone (nie mieszkam juz w Polsce i musze wczesniej wszystko zalatwiac) Skad jestescie?

hello :) widzę, że wasza data to lipiec 2008, my mamy wrzesień. jesteśmy tak nie do końca z woj śląskiego bo należymy do małopolskiego, ale na granicy z woj śląskim, więc to jakby jedno ;) został nam jeszcze fotograf, ale jakos nie mma glowy o tym teraz myslec. kiedy wybierasz się na pierwsze oglądanie sukni :D?? ja juz sie nie moge doczekac... teraz to jeszcze wedlug mnie za wczesnie... pozdraiweam Ciebie i Narzeczonego

aha, zapomnialam zapytac: gdzie mieszkacie? ślub tutaj czy \"tam\"?

Gość Inglott
Ja jestem z Katowic. Slub w maju. Własnie odwiedzam wątki dietetyczne i fitness, gdyż mam mało czasu, by wypracować ciałko:) Póki co załatwiliśmy tylko restaurację i noclegi dla gości.

ja mam ślub w pażdierniku a dokładnie 25 2008 . przygotowania trwaja . szukamy zespołu i chyba zdecydujemy sie na zespół \"Curant\" bardzo fajnie graja :D jesteśmy ze ślaska cieszyńsiego:) pozdrawim wszytkich:)

Witajcie . Nasze wesele to 19.lipiec.2008 rok. Sukienke juz zakupilam teraz jak bylismy w Polsce teraz ja szyja u Kariny ...Bo do Polski przyjedziemy juz teraz tydzien przed samym weselem....Mieszkamy w Niemczech ale pochodzimy z Okolic Rybnika wiec oluniusia :) prawie blisko Ciebie.

Gość karolina_80
ja jestem z okolic Wodzisławia Sl. a gdzie macie zabawę weselną?

Gość karolina_80
pięknie tam jest;) byliśmy tam rezerwowac zespół weselny:)ja mam w Chałupkach

Pieknie to wiem ze tam jest bo jak znalazlam ten lokal w internecie ....to po prostu bylo marzenie i tylko tam chcialam miec wesele tylko ze TRUDNO Z WOLNYMI TERMINAMI my mimo ze dzwonilismy juz w zeszlym roku nie bylo wolnych miejsc na 2008 nawet byly zapisy juz na 2010 ...ale ciezkimi staraniami znalezlismy wolna sobote

Gość karolina_80
zespół mam anna's band z gliwic, ja własnie tez sie zauroczyłam tą Arkadią, załątwiajac salę nie wiedizłam o jej istnieniu;)ale w Chałupkach ;)

Gość karolina_80
nie skonczyłam..chciałam napisać ze w Chałupkach tez jest fajnie;)

Gość tatianaa
a suknie gdzie zamawiacie?ja w salonie Afrodyta w Wodzisławiu Śl.;)narazie jestem zadowolona;)

Hej!Ja jeszcze nie zamawiałam sukienki, ale będę chyba zamawiac we Wrocławiu bo teraz tu mieszkamy!Jeszcze niestety nie znalazłam tej wymarzonej!Pozdrawiam

Ja mam sukienke zakupiona w Karinie w Rybniku(szukalam wlasnie takiego salonu w ktorym mozna pozniej sukienna oddac do komisu) W chalupkach ....masz na mysli ZAMECZEK ?

Gość karolina_80
tak w Zameczku;)mam wesele na 50 ludzi;)wiec nie musze miec duzej sali, a własnie w Chałupkach jest sala do 80 ludzi;)i fajny klimat tam jest i plener;)

Hej!Oglądałam właśnie stronkę \"Kariny\",fajne sa tam sukienki, a nie wiecie ile tam tak mniej więcej kosztują.We Wrocławiu są niektóre ceny zabójcze i zastanawiam się czy nie kupic gdzies indziej!Pozdrawiam

Gość tatianaa
Kiedyś oglądałam w Karinie i taka co mi się podobała kosztowała 1800zł ale w koncu zakupiłam w Afrodycie za 1450zł,sama placę za suknię wiec zalezało mi na jak najmniejsyzm koszcie:)