Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybnik-Iza

Nowozency 2008 rok woj.slaskie

Polecane posty

No ja też będę kupowac suknie sama i chciałabym się zmieścic w 2000zł.mam nadzieję, że mi się to uda!Dziewczyny a czemu kupujecie tak wcześnie sukienki?

Hej!No ja myślę, że pół roku wcześniej wystarczy na zakup sukni!A właśnie \"Rybnik\"jak to jest z przymiarkami?Ty poszłaś do salonu i zaraz kupiłaś na swoją figurę?Pozdrawiam

Wiec tak ja poszlam do salonu ....powiedzialam jak u mnie sprawa wyglada ...i zaczelam przymierzac suknie :) ale od samemu poczatku spodoala mi sie tylko jedna ....i mowie ze tylko ta chce ...ale pani powiedziala ze lepiej po przymierzec wiecej ...ale gdy juz wszystko przymierzylam ....wzielam swoja ulubiona sukienke ...przymierzylam ja i pani stweirdzila ze w niej jednak najlepiej ....NASTEPNEGO dnia musialam przyjsc z butami i biustnoszem aby panie mogly wziasc wszystkie moje wymiary i tak teraz szyja moja sukienke a tydzien przed jak przyjade do Polski musze przyjsc ja przymierzyc bo wiadomo ze moglam przytyc lub schudnac i wtedy zrobia mi poprawki :)

To spoko bo już się przeraziłam, że nie zdążą mi uszyc sukienki!Na pewno byłoby śmiesznie jakbym wyskoczyła w dżinsach bo za późno zamówiłam suknie ślubną i nie zdążyli uszyc.Pozdrawiam i dzięki za info!

Hej Dziewczyny!Czy macie już zamówionego kamerzyste na wesele?Bo ja właśnie nie i nie wiem kiedy go zamawiac.Czy już teraz czy jeszcze trochę poczekac?Pozdrawiam

Gość ja też mam
najlepiej załatwiac jak najszybciej, bo ludzie czasem rezerwują terminy na 2 lata do przodu;)