Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokojumbo

15 lat to...

Polecane posty

Gość kokojumbo

dobry wiek na uprawianie seksu??

Gość lola zaocha111
Okres dzieciństwa masz za sobą lecz dojrzała jeszcze nie jesteś kwalifikowałabym Cię jako osobe młodzienczą .Zatem ,że jestem starsza od Ciebie uważam ,że jeszcze mogłabyś poczekać z inicjacją ,ale to Twoja decyzja .

Gość kokojumbo
łeeee...

Gość mam 20 lat
wlasnie w wieku 15 mialam swoj pierwszy raz czego nie zaluje ani troche, nadal jestem z tym samym facetem. Powiem tak jesli czujesz, ze on powaznie podchodzi do waszego zwiazku, znasz jego znajomych mozesz z nimi porozmawiac co on im mowi na Twoj temat i wszystko bedzie ok to czemu nie, lecz jesli to dupek, ktoremu zalezy tylko na sexie to tego nie rob!

Gość kokojumbo
jestem chłopkiem

Gość oskaa
to jak jesteś chłopakiem,to ja ci powiem,że mam obecnie kochanka ( i przyjaciela jednocześnie) właśnie w twoim wieku,i seks z nim jest wspaniały. Uroczy chlopak.

\"mam obecnie kochanka ( i przyjaciela jednocześnie) właśnie w twoim wieku,i seks z nim jest wspaniały.\" Przepraszam, ze tak sie spytam: w CZYM ten seks z 15-latkiem jest tak wspanialy? Potrafisz osiagnac ograzm w 3 ruchy frykcyjne?? Szczerze gratuluje! Forum, jak papier - wszystko zniesie :O

wedlug mnie to odpowiedni wiek ale tylko POD JEDNYM WARUNKIEM ze jestescie tego pewni na 100% i ze jestes gotowa poniesc ewentualne konsekwencje ... pozniej mozesz tego zalowac i z tym tesh musisz sie liczyc ... ale jezeli dojrzalas do takiej decyzji i czujesz sie gotowa to mysle ze 15 lat wystarczy ;)

Jak dla mnie jestes za mlody na seks,sorki ale maszz jeszze mleczko pod noskiem chłopczyku.Seks nie jest dla dzieci ale dla ludzi dojrzałych. :)

oj sorki niedoczytalam ze jestes chlopakiem :P niewiem jak to u chlopakow ale mysle ze 15 jest jeszcze za mlody bo wiadomo ze chlopcy pozniej dojrzewaja psychicznie :P

Gość obowiazkowa
ja uwazam ze to odpowiedni wiek. Ja takim 17 latkiem bym sie zaopiekowala:P pokazala rozne tricki lozkowe:)

Gość kwiatek6666
moj przyjaciel to zrobil gdy mial 13! haha niezly tytan co.wedlug mnie to malutkoo.. ale jak chcesz .. seks nie mzoe tworzyc bariery wiekowej,.nie pieprzcie glupot.jak widze to: moim zdaniem od 18 lat wzwyz" to normalnie wale glowa w monitor.. toc to indywidualna sprawa! ja mialam 16 ! i jestem zajebiscie zadowlona! idealny wiek wedlug mnie

Gość oskaa
Wredna_Ja -----> Ten "mój" 15 latek jest wyjątkowy.Zachowuje się i wygląda znacznie dojrzalej niż reszta... Jeśli dla ciebie seks to tylko osiągnięcie orgazmu poprzez 3 ruchy frykcyjne,to współczuję... Może właśnie to mnie w nim urzeka,że jest taki młody,słodki,świeży na swój sposób,delikatny,czuły...Kochany....

Gość oskaa
Tak naprawdę to mam na imię Czesław i jestem pasywnym gejem :classic_cool:

Gość kokojumbo
z moją dziewczyną jesteśmy już rok razem i znam jej rodziców i ona moich też :classic_cool: