Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HYJUHJ

CZY KIEDYKOLWIEK POKŁOCILISCIE SIE Z WŁASNĄ BABCIĄ .....

Polecane posty

Gość HYJUHJ

ja dziś i to ostro.powiedziala ze juz do nas nie przyjdzie wiecej do domu..i ze jestem gówniarą która nie powinna pyskować. ...mam 25 lat dodam.

Gość HYJUHJ
a poszlo o t oze ona zawsze sie wtraca do nas jak przychodzi do domu i mama jej zawsze nagaduje na mnie ze nic nie robie i obgaduja mnie razem a ja wyszlam, z pokoju i powiedzialam ze dosc tego bo ja tez mam uczucia które sie nie licza ..a ona zaczela do mnie ze jestem gówniarą i zebym milczala i ze ona juz nigdy nie przyjdzie do nas wiecej po tym co usłyszala od emnie ze niby mnie ona obgaduje a przy mnie obgadywaly mnie bezczelnie.

pyskować glupio na pewno nie ! przedstawiać swoje racje owszem , ale przez wzgląd na szacunek dla starszych trzeba zachować umiar :) starszych ludzi latwo urazic bo oni sądzą że mamy ich za głupków. ja też kiedyś powiedzialam o parę słów za dużo i do dzis załuje bo banci juz nie ma :( powolutku walnij skruchę a na pewno jej przejdzie bo babcia jak to babcia i tak cie kocha :)

widzisz jaka twoja babcia jest... ja mam to smo z prababcia, wiesz jak ona cos mowi to przytakujemy a i tak swoje myslimy tyle ze moja prababcia ma prawie 94 lata i troche z glowa juz nie tak wiec czesto sie zapomina i obgaduje kogos, a wiesz my przytakujemy bo by byla wielka awantura jakby cos ktos powiedzial, ona jest takim typem dyktatora, i wszystko musi byc po jej mysli a jak cos nie jest to mowi - to nie po mojemu - dokladnie taka mam prababcie...

Gość HYJUHJ
ale ja nie pyskowalam tylko sie bronilam jak one najeżdżaly na mnie ..zrozumcie..musialam sie jakoś bronic jak napadły na mnie.

Gość Marianna..
ja znam jedną taką babcię, nie moją , która wszystkich obgaduje, WG MNIE NIEWAŻNE ILE KTOŚ MA LAT!! NA CHAMSKIE ZACHOWANIE NIKOMU NIE MOŻNA DAĆ PRZYZWOLENIA! że ktoś jest wiekowy to znaczy że może innymi pomiatać i włazić wszystkim na głowe?? ja bym nie okazała skruchy, na pewno nie!! babki myślą że wszystko im wolno bo są stare. Mam ciotkę 84 lata, która jest tak wredna że mam ochote jej dowalić.

Gość HYJUHJ
w zasadzie mogłam wejść skradajac sie do kuchni i puścić obfitego bąka na głos, wtedy byłoby na babcie i mama by ja wyrzucila, co wy na to?

Mnie tez czasem ponosi i wiem , że można kogos wyprowadzic z równowagi :O sęk w tym by umiec naprawić swój błąd ;) Powodzenia

Gość kilogrammm
ja czesto sie kłóce z babką:o juz nawet do tego przywykłem, juz widać tak musi być:D Zwykle o to ze nie chodze do koscioła, ze jade z dziewczyna na wakacje i tego typu sprawy... a, mam 23lata

Gość HYJUHJ
cięzko mi bo ona teraz jest obrazona ..jak mam sie zachowac..ja wiem ze mam racje ..i to ona z mamą mnie niszczą ciagle krytykujac i obgadując,.

Gość hfdfdfd
kochaj ich mimo wszystko, okaż im troche wspólczucia, a niech cie obgadują, w koncu im sie znudzi jak nie bedziesz reagowac

Gość Marianna..
HYJUHJ: a jaki znak zodiaku ma wasza trójka, czyli Ty, babcie, mama? rozumiem Cie, bo mam podobnie, ile razy sie wsciekałam żeby nikt nie rozmawiał o mnie za plecami, bo nienawidzę takiego krytykowania z ust osób, które same nie są swięte

Gość HYJUHJ
ja jestem PANNA MAMA RYBY BABCIA LEW

Gość HYJUHJ
marianno hej hej

Gość HYJUHJ
nie ma cie chyba juz

Gość HYJUHJ
jestem ciekawa co maja do tego znaki zodiaku...