Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna czy przeciętna

Co takiego jest w tej Polce, że zabiegają o nią najlepsze agencje modelek?

Polecane posty

Gość piękna czy przeciętna

http://www.newagemodels.pl/anna_j_24.htm Naprawdę jest aż tak piękna? Moja koleżanka widziała ją na żywo i twierdzi, że jest posągowa. Można urodzić się aż tak pięknym czy to robota chirurga plastycznego? Co o niej myślicie?

Bo New Age Managment na siłę ją promuje. Wcześniej ich ikoną była Kasia Sowińska, ale Kaśkę wzięli do MTV, to teraz promują Jagodzińską. Mieszkam w Warszawie, niejedną modelkę poznałam i są ładniejsze od Jagodzińskiej, aczkolwiek A.J. ma bardzo ciekawą, słowiańską urodę, a ta jest w cenie.

żeby być modelką trzeba miec ciekawą twarz i niekoniecznie ładną;)

Gość aakobietada
jest ładna ma niepowtazalna twarz typowa dla modelki.. Wystarczy tez inny makijaż inna stylizacja i jest zupełnie inna kobieta..to sprawia że znaomicie nadaje si ena modeke

Gość hehehehehehehehehehhehe
"jest ładna ma niepowtazalna twarz typowa dla modelki"- no to niepowtarzalna czy typowa? :D:D:D:D:D

Gość a co sadzicie
o modelce z reklamy PLAY?

Gość nie ma to jak
Heidi Klum!!! ona przewyższa wszystkie!!

zwróćcie też uwagę na wymiary jej... modelka to przede wszystkim ciało ... musi być zgrabna i mieć bardzo wąśka talie... około 60 cm... pozatym minęła era na modelki piękne takie jak Cindy Clauford czy Caren Mudler które były pięknymi kobietami , teraz oglądając mode czasami trudno zrozumieć czemu ta czy tamta dziewczyna są modelkami ...

Moja koleżanka startowała na modelkę (do tej agencji, w której jest Jagodzińska), wymiary liczyły się do tego stopnia, że ich zdaniem miała o 2 cm za dużo w biodrach i ją odrzucono. Poza tym modelka musi mieć ładną cerę, zdrowe włosy, zadbane zęby, odpowiedni wzrost i idealne wymiary, więc nie oszukujmy się, że brzydula też może zostać modelką. Ja bynajmniej takowych nie widziałam.