Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matildzia

Harmonet

Polecane posty

Gość Matildzia

hej, mam pytanie na temat harmonetu, biore te tabletki od ok 5 miesiecy, niby wsyztsko ok, pod koniec 3 miesiaca mialam lekkie plamiania,ale to podobno normlane wiec ok, ale teraz mnie cos podksuilo,zeby nie robic przerwy 7 dniowej-wyprobowac czy faktycznie okres nie wystapi. Faktycznie okres nie przyszedl planowo w pt-czyli ok,ale od niedzieli plamie, lekko krwawie......czytalam,ze czasem nie uda sie przelozyc okresu bo organizm sie tego domaga...czy Wy tez mialyscie taki problem? czy to krwawienie bedzie trwalo tak dlugo,az do zakonczenia normlanje miesiaczki?

To są indywidualne sprawy. Ja nie raz nie robiłam przerwy (oczywiście za zgodą ginekologa) i nie miałam z tego powodu plamień.

Gość Matildzia
dzieki, bo troche sie niepokoje czy to az do konca cyklu bedzie trwalo....i czy aby to jest normlane..

Gość Matildzia
a czy mzoe slyszalysmy ze picie wapna moze takie plamienia/krwaiwneia zatrzymac? bo ja gdzies lsyzalam,ale od wczoraj je pije i jak narazie nie pomoglo:/

Jeśli już, to rutyna - uszczelnia naczynka. Na zmniejszenie krwawień pomaga cynk. Ale to musisz wcześniej brać, tak z dnia na dzień nie pomoże.

Gość Matildzia
rutyna? czyli to wapno to jakies plotki bezpodstawne? dzieki za odpowiedz!:)