Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenkalenka17

Pomocy

Polecane posty

Gość milenkalenka17

Mam 17 lat. Czuję że sie staczam. chciałabym pójść do psychologa, lae rodzice? To sie po prostu nie uda. Oni nic o mnie nie wiedzą. Ciągle daja mi do zrozumienia że jestem za gruba. "nie jedz tych wafelków, one nie są dla Ciebie". Nie mogę z nimi porozmawiać o własnych problemach. Nie rozumieją mnie. W życiu nie pomyślałabym że będę miała takie problemy. Moi rodzice są przecież inteligentni, wykształcenia i dobrze zarabiają. Ja jestem zakopana w kompleksach, nie chcę wychodzić do ludzi. Wyjście na zakupy wiąże się z potwornym stresem. Zakładam wtedy duże okulary. Żeby sie pod nimi ukryć. Nigdy się nie zabiję bo bardzo wierzę w Boga. i liczę na Niego. Jeśli jednak ktoś z Was chciałby mi pomóc bardzo bym się cieszyła. Potrzebuję pomocy. Nie jestem z tych które nie potrafią prosić o pomoc. Ja proszę.

Powiem tak...Też byłam taka zakompleksiona :o Nic tylko jadłam bo kolejne cele mi się nie udawały :o Aż w końcu powiedziałam stop! Najpierw nik we mnie nie wierzył ale teraz każdy nie potrafi uwierzyć w to że schudłam 15 kg nie chodzi tylko o to ... poprostu zaczełam dbać o siebie zmieniłam swój wizerunek i wyszłam do ludzi....Nie jestem idealna i taka jakbym chciała ale ciągle dąże do tego by być lepszą ! Głowa do góry postaw sobie jakiś cel kiedy zobaczysz efekty żecie nabierze kolorów :)

hej!! Chyba jesteśmy z tego samero roku:D:D nie przejmuj sie tak mnie tez tak rodzice mowia szczególnie mama bo nie chce zebym byla ochydnie gruba jak niektore dziewczyny w miom wieku a ja jestem strasznym głodomorem:D:D tez jestem troche zakompleksiona a gdy widze ładne dziewczyny z cera czysta i ładnych brzuszkiem to mnie chce krew zalac:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Trzymaj sie jestem z Toba:D