Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

komputer sam sie wyłacza RATUNKU

Polecane posty

1,5 miesiaca temu byl przeinstalowany,formatowany,nie ma wirusow. Jak skanuje nic nie wykazuje. Jak probuje wejsc do internetu to sie wylacza,nic nie moge sciagnac z neta bo tez siada. Czasem sie zawiesza i nic nie da rady sie zrobic tylko wylaczyc. Potrafi kilka razy sam sie wylaczyc i wlaczac bez przerwy. pokazuje sie tez taki komuniakt: (cos tam) nawarii wybierz ostatnia dobra konfiguracje systemu(cos tam) a jesli nie wiesz co spowodowala awarie wlacz komputer normalnie. Oczywiscie nic nie dziala. nie wiem juz co robic bo komputer nie jest stary(3 lata) regularnie ma wymieniane wszystko,jest regularnie czyszczony,nie jest zakurzony. Ratunku błagam bo już mi sił brakuje...

Gość =------=
moze to duuuuchy:)

Gość czym skanowny
wymień czym skanowałaś?

prawdopodobnie albo zbyt duza temp płyty głownej/procesora. Albo zasilacz nie wyrabia, sprawdz napiecia i temperature programem aida32, i wklej tutaj to ci powiem 🖐️

avastem. mam tez blokade windowsa na wirusy i zawsze pokazuje ze jakis jest a tym razem nic. juz nie wiem co robic bo szlag jasny mnie trafia

nie moge nic pobrac z neta bo probowalam juz antywirusy i skanery rozne bo sie wylacza.

a jak to zrobić?

Gość a masz wszystkie poprawki
do windy zainstalowane? bo kiedyś występował taki problem, że kompy się same wyłaczały i jest na to poprawka, wystarczy włączyć automatyczne uaktualnienia i zainstalować wszystko co się ściągnie.... druga wersja, zabrudzony wentylator na procesorze.... otwórz obudowę, wyłącz z prądu oczywiście wcześniej.....weź odkurzacz i delikatne odkurz wentylator na procesorze, mozna użyć sprężonego powietrza w puszce- jak ktoś ma :D