Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszechwiedząca-pani

Konkurencja dla wchechwiedzącego - ja Wszechwiedząca odpowiadam na pytanka

Polecane posty

Gość wszechwiedząca-pani

Gość wszechwiedząca-pani
no dalej! :) czekam na pytanka

Gość czy moje
dziecko wyzdrowieje???

Gość BeznadziejnaosobaZałamanaJakCh
1 czy mi urosną jeszcze cycki ? 2 czy wlecze pryszcze ? 3 czy przytyje ? 4 czy bede kiedś niższa ? 5 czy się zbaije w ytm roku czy jako przezyje 6czy pojde na pólmetek i jak się bede bawic ? możesz się zabrać do pracy z góry dziekuje

Gość wszechwiedząca-pani
czy dziecko wyzdrowieje - to zależy od boga co jest mu przeznaczone BeznadziejnaosobaZałamanaJakCh 1myślę, że urosną jak zajdziesz w ciążę 2 jeśli nie bedziesz jeść słodyczy i będziesz używać odpowiednich kosmetyków/antybiotyków to tak, albo zginą jak już zakończysz okres dojrzewania 3jeśli nie masz w genach zapisanej chudości to tak o ile będziesz wiecejjadła słodyczy 4 na starość jak skurzy ci się kręgosłup 5 przeżyjesz, jakbyś się miała zabić to już byś to zrobiła ;) 6 pójdziesz a jak się będziesz bawić zależy jakie będzie towarzystwo i ile wypijesz :classic_cool: z góry dziekuje

ale 2 punkt wylkucza 3 i na odwrót z tymi słodyczmi mi mchodzi :o

Gość wszechwiedząca-pani
to będziesz a) chuda i pryszczata b) nie chuda i nie pryszczata życie to sztuka wyboru

Gość Siedemnastoletnia.
Pozwól, że posłużę się fragmentem wiersza. "W którym miejscu zaczyna się kula? Co na deser gotują dla króla? Ile kroków jest stąd do Powiśla? O czym myślałby stół, gdyby myślał? Czy lenistwo na łokcie się mierzy? Skąd wiadomo, że Jurek to Jerzy? Kto powiedział, że kury są głupie? Ile much może zmieścić się w zupie? Na co łysym potrzebna łysina? Kto indykom guziki zapina? Skąd się biorą bruneci na świecie? Ile ważą dwa kleksy w kajecie? Czy się wierzy niemowie na słowo? Czy jaskółka potrafi być krową? "

Gość wszechwiedząca-pani
"W którym miejscu zaczyna się kula? - w miejscu rany Co na deser gotują dla króla? - zazwyczaj jakieś łakocie bo król byle czego nie jada Ile kroków jest stąd do Powiśla? - zależy jakich kroków jedni stawiają mniejsze inni większe O czym myślałby stół, gdyby myślał? - o tym, że mu już ciężko tak stać Czy lenistwo na łokcie się mierzy? - nie Skąd wiadomo, że Jurek to Jerzy? - bo to zdrobnienie Kto powiedział, że kury są głupie? - człowiek Ile much może zmieścić się w zupie? - zależy jakiej wielkości much Na co łysym potrzebna łysina? -bo jest praktyczna w lato Kto indykom guziki zapina? - indyki nei mają guzików Skąd się biorą bruneci na świecie? - z plemnika i komórki jajowej Ile ważą dwa kleksy w kajecie? - zalezy jak duże kleksy Czy się wierzy niemowie na słowo? - nie można wierzyć na słowo, skoro jest niemową Czy jaskółka potrafi być krową? -potrafić może i potrafi, ale nie może - prawa natury ;)

Gość wszechwiedząca-pani
bo suchą nie mógłbyś się umyć

aj chrzanisz coś :O odwrotnie chyba :O

Gość Siedemnastoletnia.
Dziękuję, wszechwiedzący-pan nie podjął się tego wyzwania. Szacuneczek. :) :) :)

Gość wszechwiedząca-pani
bo suchą wodą nie mógłbyś się umyć

Gość wszechwiedząca-pani
a ja wygrałem życie - jeśli będziesz takiej szukał i podświadomie o niej myślał, żeby się dowartościować to spotkasz

Jestem płci żeńskiej :P;) Kolejne pytanie: dlaczego kura pije, a nie sika?

Gość wszechwiedząca-pani
deja vu - bo wydala toksyny przez pot, a że dużo lata po podwórku ociekając przed chcącym zgwałcić ją kogutem to się poci obficie ;)

Gość no to jeszcze
Dlaczego wszechświat jest płaszczyzną rozpiętą na dwunastościanie? Dlaczego jedna gwiazda widoczna w paru miejscach może być tą samą ale przesuniętą w czasie?

Gość wszechwiedząca-pani
ja pierdole ale głupie pytania zadajecie, hahaha ale mam beke :D

Gość wszechwiedząca-pani
to był podszyw

Gość wszechwiedząca-pani
szamam kupska bez wychania, moj tata wrzuca mnie do zsypu na smieci i mowi ze to zjezdzalnia 🖐️

Gość wszechwiedząca-pani
podziękujecie podszywaczowi, wkurwiają mnie na maksa takie osobniki, już nie odpowiem na żadne pytanie idę sobie