Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktoś może

Tipsy!!! Kurs

Polecane posty

Gość wie ktoś może

Ile kosztuje kurs robienia tipsów??? Chcialabym go zrobic dla siebie i dla paru kolezanek dla zabicia czasu po pracy, tylko nie wiem jakie sa koszty i ile trwa:-( interesował by mnie kurs we wrocławiu bo tak mam najbliżej. dziewczyny pomoznice proszę

Gość wie ktoś może
hej dziewczyny poklikajcie cos i oswiećcie mnie troszke

Gość kosmetic
witam moze to nie bedzie zbyt odkrywcze co napisze ale sprobuj poszukac na allegro skoro mowisz ze to dla zabicia czasu to nie bedzie wam potrzebny jakis super wazny certyfikat... ewentualnie na google wpisz tipsy+wroclaw, poprobuj moze akurat trafisz na cos sensownego...trzeba szukac wszedzie..moze jak sie dobrze rozgladniesz to zauwazysz ogloszenie na miescie;) zycze powodzenia

Gość wie ktoś może
zle napisalam, ten kurs chce zrobic dla siebie, aby robic tipsy sobie i znajomym kolezankom. W domu, po pracy. Nie potrzebuje faktycznie jakis certyfikatow bo nie zamierzam otwierac od razu salonu kosmetycznego;-) słyszalam ze są jednodniowe kursy na krote jedzie sie z drugą osoba w formie modelki. Znajoma płaciła za taki kurs 300 zł. ale to było ze 2 lata temu...

Gość kosmetic
aha ale to i tak nie musisz jechac na jakis kurs jesli chcesz to robic kolezankom...bo w sumie i tak sie tego nauczysz a wyjdzie Cie taniej jesli sobie zamowisz na allegro, nie jest to takie trudne a masz pokazane dokladnie to samo co na kursie na ktory musialabys jechac i zaplacic nie wiadomo ile...daja Ci potrzebne do tego rzeczy i mozesz spokojnie i pomalu sie tego wszystkiego uczyc a nie rach ciach na jednodniowym kursie gdzie mozesz i tak po paru godzinach zapomniec istotnych rzeczy, wiec moim zdaniem nie warto jechac na takie kursy szkoda kasy:)

Gość wie ktoś może
Kosmetic- bardzo dziekuje za rade:-) no to teraz pozostaje mi pobuszowac na allegro

Gość kosmetic
bardzo prosze mam nadzieje ze taki kurs przyniesie Ci duzo radosci i przede wszystkim wiele klientek:) tylko nie daj sie oszukac na allegro badz czujna hehe zycze powodzenia i pochwal sie kiedys jak Ci to wychodzi:)