Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królik szary

miewam po 50 rgazmów na minutę

Polecane posty

Gość Królik szary

czy to normalne ?:o

Gość Ja wole muchy
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość jak dla królika
to pewnie tak:P

Gość Maniek weź trzmiela lub bąka
Maniek spróbuj sobie włożyć pod napletek bąka albo trzmiela one bardzo silnie wibrują doznasz przy nich niezapomnianej rozkoszy i się obficie zalejesz nasieniem dzięki czemu wypróżnisz jajca !

Gość Dzięki kolego za pomysł
Dzięki kolego za pomysł widzę ze wiesz co dobre ! Cześć kolego ! To ja Maniek miałeś racje z tymi trzmielami i bąkami zaraz jak podsunąłeś mi ten pomysł poleciałem na łąkę i w deszczu starałem się wyszukać trzmiela albo bąka ale znalazłem go dopiero nad ranem był wycieńczony i zmoknięty jak samsk**wysyn ale go w domu rozgrzałem pod lampa dałem mu polnych kwiatów z których pobrał nektar i nabrał sił. Następnie urwałem mu skrzydła i wsadziłem se go pod napletek. Trzmiel ten zaczął tak silnie wibrować ze po chwili odpłynąłem na maxa i wylałem z swego pręta pełno nasienia które nie było w stanie zatopić tego trzmiela ponieważ trzmiele są niezatapialne bo maja na sobie te natłuszczone włoski. Po chwili tak se napaprałem nasieniem na brzuch ze az spłynęło mi w okolice jajeczek i bokami zlało się po brzuszku na tapczan ale było watro. Aktualnie trzmiel odpoczywa w słoiczku w śród kwiatów podgrzewany lampą osusza sie ze spermy wytarłem go z niej ręcznikiem papierowym ale musi Jeszcze wyschnąć, jak sie posili nektarem kwiatów i nabierze sił to znów go wsadzę pod napletek i przeżyje niesamowitą rozkosz. Jeszcze raz dzięki kolego za rade jeśli chodzi o te trzmiele i bąki !