Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmm7

od jakiego przedziału wieki zaczyna sie staropanienstwo?

Polecane posty

Gość hmmmmmmm7

mam 24 kata i jestem zamotna zastanwiam sie keidy zaczna mnei nazwac stara panną..Chyba tak od 29 lat...?jak myslicie jak to jest?

Gość podobno
od 24 a ja mam 29 😭

Gość kikkkaaa_7eer
27-28 bardziej tak 28

Gość Srali muchi bedzie padac
w Afganistanie od 5 w Polsce na wsi od 15 w Polsce w miescie od 25 w krajach rozwinietych staropanienstwo NIEISTNIEJE

* NIE ISTNIEJE MIALO BYC-PARDON

Gość podobno
Srali>>>> :D dzięki to mnie pocieszyłaś/-eś

Gość hmmmmmmm7
nie boje sie tak samotnosci samej w sobie ale tego jak ludzie beda na mnie patrzeć...gadek typu "ona jest samotna"za maz nie wszyszła"nikt jej nie chciał"stara panna" Wiem jak sie takie kobeity traktuje bo słucham rozmów i jestem przerazona!

Podobno - do uslug :D Wyobrazasz sobie rozmowe np Naomi Campell z Beatrice Trussardi na temat staropanienstwa ? :D :classic_cool:

hmmmmmmm Ci ludzie co tak beda mowic , jednoczesnie beda myslec : Tej to kurwa dobrze ! Na wakacje jezdzi , obiadow nie gotoje , zasranych gaci nie pierze :classic_cool:

Gość Honorata z Biłgoraju
to zależy jak jesteś ładna im łądniejsza tym granica idzie w góre jak jestes brzydka i nie zlapiesz faceta do 20-22 roku zycia to wtopilas

* gotuje , sorry mam kompa nowego i sie mi literki mieszaja :D

Gość podobno
Srali masz zupełną racje z tym stereotypowym myśleniem! Ja w oczach moich znajomych i rodziny jestem już skończona :( nie ważne kim jestem ale tylko to że jestem sama...to mnie martwi dlatego chcę stąd uciec - tam pewnie nie będę traktowana jak ufo!

wystarczy , ze przekroczysz granice ....jakakolwiek ale Zachodnia :D , no Skandynawia tez byc moze :classic_cool: ps...i naucz sie odpowiadac rownie chamsko jak ktos do Ciebie mowi. :P

Podobno - skoncentruj sie na Tobie . Na karierze , planach , marzeniach....a zle nie wyjdziesz na tym ;)

Gość podobno
staram się :o ale jakoś wszystko toczy się bez mojego udziału...dziwne bo miałam plany a tu plama :o chyba mam pecha - nie tylko w miłości... Albo za duże ambicje :( A tak na marginesie, z tym zachodem to tak niezupełnie prawda. Gdy mieszkałam z ang rodziną i powiedziałam że nie chcę mieć dzieci to powiedziecli że "w takim wypadku muszę być lesbą" :o Też przykre....

Gość cesioo
satropanieństwo zalezy bardziej od satusu społecznego niz wieku🖐️

Gość podobno
o tak!!!! rodzinka dała mi do wiwatu :o i wiele do myślenia! Ambicje mogą być za duże gdy nie idą z umiejętnościami. Ja zawsze miałam kompleksy "niewiedzy". Gdy wreszcie ukończyłam studia o których marzyłam mam kompleks braku dośw. Błędne koło... idę na tory...:(

Ja mam 24 lata,jestem sama ale nie z wyboru.I nie czuje się starą panną. :) A tak uważają te mlode sikse,kótre zaciągają swoje pierwsze milostki,jakby juz ich nie miało spotkac nic dobrego w zyciu hehe :P

Gość podobno
staram sie... *uwielbiam W. Allen'a ale tego jeszcze nie słyszałam :)

Gość podobno
no to 🖐️ Dzięki

Moja rodzina ze strony mamy też mnie dobija.......O mojej 40 letniej samotnej ciotce mówili, że jest dziwolągiem, w którym z braku chłopa hormony buzują. A jak ta ciotka 2 lata później za mąż wyszła to się strasznie bulwersowali faktem, że ich na ślub nie zaprosiła...O mnie też już mówią, że coś jest nie tak (mam 24 lata)..., a sami uważają się za takich nowoczesnych i postępowych...

W srodowiskach intelektualnych nie istnieje, w innych pewnie po 30, w bardzo tradycyjnych, magrinalnych 25.