Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destroy

Wyjazd kobiety za granicę to zdrada... Jak jest naprawdę?

Polecane posty

Gość ka-tarzynka
czytam :P Tobie też proponuje :D:D:D Przeczytaj i pomyśl co sugerujesz ?

Gość monisia23
ja bylam 5 tygodni za granica i nie zdradzilam.... nawet nie przyszlo mi to do glowy... chociaz mialam takie okazje wiem tylko jedno z zachowania chlopakow oni ktorzy maja rodziny nie patrza sie na to wystarczy chetna dziewczyna i zdrada murowana. Jestem z siebie zadowolona ..... pozatym jak sie cos zrobi to powinno miec sie odwage do tego przyznac .....

Gość aat
prosze nie generalizowac! Ja znalam kolesia ktorego "sloneczko" zostalo i czekalo na niego w Polsce a on zrobil dziecko i chajtnal sie z pielegniarka z UK , w szostym miesacu jego pobytu !

Gość rabarbaruk
Niestety to jest prawda.... mnie CHYBA nikt nie zdradził, ale mieszkam od kilku lat w UK i widze jak to jest... Osobiscie choc znam wiele Polek tutaj mieszkajacych i pracujacych, nie spotkalem jeszcze kobiety ktora bylaby tutaj dluzej jak 6 miesiecy i nie spotykala sie z ciapatym, murzynem czy albanczykiem. Zreszta powiedz sam co bys wolal - powiedziec "jestes sliczna" czy moze zaplacic min. 50 funtow? Wiadomo ze angielki nie oddadza sie tak szybko jak polki(jesli juz to anglikom a nie chodzcom z krajow 3 swiata)kobiety ciapatych wogole tego z kim innym jak z ciapatym robic nie moga wiec wszyscy tutaj uzywaja z polkami ile sie da. Nawet jadac zwykla taksowka od momentu kiedy kobieta powie ze jest z polski slyszy"a moze sie spotkami, a masz jakies kolezanki z polski, bbo slyszalem ze polki sa ładna(czyt. łatwe)" i tak to sie kreci...

Gość a co ty myslisz
nie ma milosci na odleglosc !!!! nie na dlugo bynajmniej. Tez mialam faceta w Polsce ktorego po 8 miesiacach za granica zdradzilam . Zerwalam z nim , on zerwania nie chcial zaakceptowac.Nie chcial tez do mnie przyjechac bo mial stracha przed nieznanym.Nie moglam zrobic lepiej. Z dala od niego otworzylam oczy z jakim to nieudacznikiem sie zadalam. Musilalm go ciagle do pracy motywowac. Faceci za granica sa jeszcze gorsi- albo maja zony ktore sie puszczaja albo klamia ze sa wolni. Spotkalam takich setki.

Gość suicidal
zdradzaja... a czemu by nie? czego oczy nie widza tego sercu nie zal :)

mieszkam w UK 2 lata i tez niezle sie naoglądalam...narzeczona mojego kolegi zdradzila go z uzaleznionym od narkotykow ciapatym.. a mieli sie pobrac! i byli ze soba 4 lata, i wygladali na bardzo zakochanych.. ona nie jest zbyt urodziwa, wiec spontanicznie zareagowala na zainteresowanie tego pana z Iraku... to bylo straszne - widzialam jak moj kolega cierpi:( moge przytoczyc wiele podobnych przykladow...