Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seven tomatoes

czy można odmówić pójscia na imieniny?

Polecane posty

Gość seven tomatoes

i czy to nie wyjdzie niegrzecznie? nie chce tam iść bo nie lubię towarzystwa które tam będzie.

Gość 100.000. powodów
można bo: nie masz czasu masz inne plany zle sie czujesz masz kupe pracy masz niespodziewanych gosci nie mozesz znalezc kluczy musisz pilnowac domu sasiadow zacielas sie w windzie ktos inny zaprosil cie wczesniej na imieniny skasowalas auto utknelas w korku jedziesz na delegacje masz czlonka rodziny w szpitalu pies ma sraczke wymieniac dalej ?;-)

poślij jakiś kit że jesteś chora albo masz ważną robotę w domu, ja tak zawsze robię:P

Gość seven tomatoes
a konkretnie to bedzie tam pewna pani , ktorej nie dogodzilem kiedys i mi wstyd .

Gość 100.000. powodów
uuu to lepiej nie idz!!!!!!

Gość seven tomatoes
ten wpis z panią której ktoś nie dogodził to podszyw! ja jestem kobietą! i nie musze żadnej pani dogadzać! dzięki wielkie, czyli mogę ze spokojnym sumieniem nie iśc na te imieniny, ale wiem że zaraz będą po mnie dzwonić:-/

Gość seven tomatoes
aha, chciałam tylko zaznaczyć że to nie są imieniny koleżanki czy sasiadki, tylko bliskiej rodziny, wyjka i cioci. będą na mnie źli.

Gość seven tomatoes
to znaczy...wujka:-D

To jak będą dzwonić,to powiedz im że się czujesz i ze ci bardzo przykro,bo nie mozesz przyjsc na te imieniny. A ja wlasnie,zaraz ide na taką imprezke. ;)

Gość nie można bo cię
zlinczują a potem każą zjeść własny stolec :classic_cool:

Gość seven tomatoes
ktoren to wujek onegdaj wspolzyl ze mną od tylu. wstyd mi teraz.

Gość seven tomatoes
wal sie ! maly [ od kolan ] Lordzie.

Gość seven tomatoes
nie zwracajcie uwagi na tego podszywa. już zagłosowałam na papugi chociaż kompletnie nie wiem o co chodzi w tym animalowym plebiscycie:-) myślę że na wujka nie zadziała taka wymówka jak złe samopoczucie... kurczę, zawsze odkąd pamiętam musiałam tam chodzić co rok. ale już nie chce, jestem za stara na imieninki u cioci, sztuczne uśmiechanie się i wysłuchiwanie kretyńskich pytań w stylu "a kiedy się pobawimy na twoim weselu?"

Gość seven tomatoes
czy ktoś jeszcze może się wypowiedziec w tej sprawie? czy wy też tak macie/mieliście że trzeba było iść na obowiązkowe imieniny w rodzinie? no bo różne są rodziny.

Gość seven tomatoes
halo!!! jest tam kto?

jasne ze mozna poprostu wymysl cos ze masz np. inne plany albo zaraz przed poinformuj ze sie zatrułaś czyms i wymiotujesz:/ Wujek napewno sie nie pogniewa na imprezie pewnie nawet nie zwrócą uwagi że Cię nie ma:)

Gość wszyscy jesteśmy wariatami
dla mnie nie ma czegoś takiego jak obowiązkowe imieniny, ja nie chodzę nawet na wesela, bo taką mam zasadę i już...a że się ktoś obrazi, no cóż trudno... jeśli to mądrzy ludzie powinni zrozumieć, że nie możesz przyjść i nie gniewać się:)

Gość seven tomatoes
ale to nie jest tak że ja nie mogę iść na te imieniy tylko nie chce!! a to różnica. ogólnie lubię chodzić na imprezy ale akurat nie tam, bo to nie jest towarzystwo dla mnie. P.s. imieniny już minęły wczoraj, wujek się obraził.