Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamron

brwiiiiiiii

Polecane posty

jak zrobic zeby brwi byly gestsze?bardziej widoczne bo ja mam takie liche..a ktos uzywa henny?czy to szkodzi brwiom?i co ile trzeba je farbowac? nie wiecie jak sie zapuszcza brwi czy co bo modelki czesto tak robia a potem maja bardzo geste ! na forum urody nie pomogli moze tu cos ciekawszego sie dowiem??:)

Gość eee whatever
henna przyciemnia brwi i szkodzi im rozmaicie (zależy jak wrażliwe są włoski - rzecz indywidualna) brwi nie możesz zapuścić (no chyba że wcześniej wyskubałaś część - wtedy odrosną) ich kształt i gęstość są uwarunkowane genetycznie a modelkom mogą zagęszczać brwi np. doklejając - modelki to akurat głupi przykład - makijżowe sztuczki i Photoshop robią cuda :O

Gość a henne niszczy brwi
? i jak zcesto ja stosowac? i czy mając henne na brwiach mozna myc twarz mydłem i czy henna sie od mydła nie zmywa?

Gość eee whatever
henna jest jak naturalna farba ziołowa nie zmywa się od razu ale powoli jak inne i stosujesz wg uznania (czyli jak stwierdzisz że zeszło albo brwi sie zrobiły za jasne) zrobisz za parę zł u fryzjera - w domu na początek raczej nie eksperymentuj sama

hmm czyli jednak lepiej nie farbowac henna bo jak bede to robic przez kolejne np 10 lat to nie wiem moze mi wypadna czy cos?

ja farbuje od 5 co jakis m-c i mam takie same jak mialam zanim zaczelam

Gość eee whatever
ano nie wiadomo podobno wzmacniająco i lekko przyciemniająco działa olej rycynowy - możesz wczesać szczoteczką wieczorem, nie zaszkodzi na pewno

henne przeciez tez naklada sie na wlosy, rzesy, i co? wypadaja komus?

no tak wlasnie henne tez stosuja na wlosy i nie wypadaja....farbuja farbami i nie wypadaja...arobisz od 5 latek co miesiac i sama czy jak?:)