Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgfdsa*

BŁYSZCZYKI SMACKER ! WEJDzzzzzz

Polecane posty

Gość eee whatever
za 12 zł (+ przesyłka) można mieć błyszczyk normalnej i wielkości porządnej firmy )|(Maybelline, Astor itd)

Gość lkjhgfdsa*
ale ja szukam takiego o dobrym smaku... i słyszałam że ten jest smaczny ;]

Gość eee whatever
smak rzecz gustu, ale jak SŁYSZAŁAŚ że smaczny to pewnie tak jest na 100% :O

Gość domciaa16
Troszkę Cię zmartwię; błyszczyk który chcesz zamówić nie ma w ogóle smaku tylko ładnie pachnie :) Ta seria smackersó akurat nie smakuje. Jeśli chcesz wyrazisty smak to weź sobie jakiś Flip Juicees z aplikatorem, w tubce Squeezy Lip Smacekr albo w Tubce Rolly Lip Smacker. One smakują. Tak samo sztyfty. Tylko ta jedna seria Liquid nie ma smaku. Sporo masz tutaj: http://butik.4girls.pl - firma Bonne Bell

Gość Chick_Girl
No fakt że z pędzelkiem mają 2,8 ml ale są wydajne bo gęste nie spływają z ust i się nie kleją. Ja kocham smackersy w każdej postaci więc jestem nieobiektywna ;p ale te z pędzelkiem są takie aksamitne i tak pysznie pachną że ach! Jak chesz mieć błyszczyk na dłużej to może spróbuj sztyft? Albo wersję XL :D Znajdziesz ich dużo na www.LIPSMACKER.PL albo www.SMACKERS.pl w różnych smakach i taniej niż na allegro :)

Gość kokosankakakaka
Mi z pędzelkiem starcza na ok 3 - 4 tygodnie i jest fajniusi :) Ale po co dłużej. Mam jakieś stare błyszczyki z Loreala które były duże i nawet połowy nie zużyłam bo mi się znudziły.