Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonka

zgubiona karta sim - czy mozna odzyskac numer?

Polecane posty

witajcie:) przebywam za granica i kilka dni temu zgubilam karte sim z plusa:( w zwiazku z tym moje pytanie - czy ktos z Was sie orientuje czy mozna wyrobic nowa karte sim bez zmiany nr telefonu? to usluga na karte,simplus, wiec nie jestem zwiazana z operatorem tak jak w przypdaku abonamentu, jednak zmiana numeru jest dosc meczaca... i zastanaiwam sie czy jest mozliwosc odzyskania zapisanych na karcie numerow i pieniedzy na koncie? za kazdy odzew z gory dziekuje:)

Można odzyskać. :) Mój kolega chyba 40 zł za to zapłącił o ile dobrze pamiętam. :)

raczej nie:( jak bys miała na abonament to co innego a tak watpie ,szukaj ja jesli telefon nie zgubiłas to jak karte mogłas.?? watpliwa sprawa bys mogła numer odzyskac i kase :(

taka jedna 26 dziekuje i Tobie:) w sumie numer dla mnie najwazniejszy, bo zmiana i zawiadamianie wszystkich niespecjalnie by mnie rajcowalo. a utrate numerow i kasy na koncie moge potraktowac jako kare, ze nie uwazalam:D

Gość w plusie to kosztuje
12 zł, w orange 25:P, w erze jest gratis;)

powiem tak !piszesz ze to karta simplus czyli nie abonament tylko pre paid wiec tak po pierwsze czy mialas zarejstrowany ten nr na siebie jesli tak to nie ma problemu a jesli nie to zaczynaja sie schody,tzn beda zadawac kupe pytan naprzyklas pod jaki numer najczesciej bylo dzwonione,jakimi nominalami najczesciej doładowywalas konto,jaki byl stan konta kiedy zgubilas numer i wiele innych pytan.