Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

samotna- no moja znajoma jest expertem od maszynek- wyprobowala wiele- ale stwierdzila, ze ta najlepsza! pierwszy raz wyrywac, bedzie bolalo, ale z czasem bolu jest mniej! i jeszcze jeden tipp! zacznij wyrywac wloski jak sa male- mniej boli! nie czekaj az urosna calkiem ;) trzymam kciuiki za dietke ;) ja juz jestem 3kg lzejsza- w zwiazku z tym kupilam torcik o smaku mango! mniam mniam :D kerima- no u mnie sie tez upalik zaczal- jak ja za nim tesknilam :)

a ja odzywam sie z Oz i beczec mi sie chce...niby mi nie teskno za Polska (mieszkam w Melbourne),ale brak mi mamy (najlepsza przyjaciolka) i brata ...poza tym wszystko w porzadku.

Gość susel
czesc dziewczyny:)ale zescie sie rozpisaly wkoncu topikk nasz zyje;p a ja jestem w polsce teraz wlasnie dopiero wstalam po wczorajszym piciu ze znajomymi z podstawowki spotkalismy sie dzieki naszej klasie:)nnio a dzisiaj znowu mala imprezka:)trzeba wykorzystac kazdy dzien bo jutro juz wracam do szwecji:(niechce mi sie jak niewiem kocham zycie w polsce:)za miesiac planuje znowu przyleciec do polski;p jesli chodzi o pogoda to zima jak diabli sniegu napadalo chyba zaraz ide na sanki:D

Gość lubiany
Hej witam Francje i Kuweit i Canade no i wszystkich na obczyznie emigrantow.Ja postanowilem tez napisac z obczyzny ,jestem tez samotny ik jakos mi smutno czasami jest a to z roznych powodow., pozdrawiam Was mile

lubiany- witamy! opisz no w ktorym kraju mieszkasz i ile :) ja to nie moge przebolec kapustki kiszonej-za tym tesknie najbardziej :) susel- to ty niezle balujesz w tej pl :P

Gość lubiany
Hej witam ponownie ,mieszkam sobie w pieknym Hannoverze na 50m z pieknym Balkonem z sasiadow mam w porzadku a najbardziej to mi brak polskich kiszonych ogorkow i saladki A mieszkam juz od 1990 roku no juz kawal czasu a ty w jakim kraju mieszkasz ? pozniej wpadne ok narazie

Gość susel
czesc wam:)o widze ze troche nowych do nas dolaczylo:)witajcie:) ja w niedziele wrocilam z polski dzisiaj dopiero odespalam pobyt w domku super bylo troche poimprezowalam dzieki naszej klasie odnalazlam troche przyjaciol z podstawowki popilisny troche razem pobyt byl bardzo udany;wybralam wkoncu orkkiestre jednak na wesele z gdyni pokazywali mi plytki z wesele fajnie spiewaja:) samotna my czekamy caly czas na zdjecia z wesela;p

Gość lubiany
O to zaprosisz mnie tez na wesele ? na prezent nazbieram troche eur ok

Gość GG5425301
mieszkam w UK, ale jestem sam a nie samotna jest osoba bez znajomych, kolegow, kolezanek, przyjaciol..

Gość susel
desperate co slychac??jak tam pogoda??Samotna co z tymi zdjeciami??

Susel- fajnie, ze sie wybawilas w Polsce:) tez tak zamierzam... Desperate-nie mow mi o kapuscie..mniammm!!! Az mi slinka cieknie do ust na sama mysl, szczegolnie jak pomysle o kapustce z dodatkiem marchewki, jablek i baaardzo soczystej! U mnie upaly niesamowite, w ten weekend wybieram sie \" na wies\":) gdzie bede miala okazje pobujac sie na recznie robionej hustawce, zawieszonej na wielkim drzewie mango:)

a u mnie wszystko ok :) teraz mamy tu swieta narodowe i moj ma tydzien wolny od pracy! cieplutko tez sie juz zrobilo, chcemy jechac do wesolego miasteczka do kina na spacer- bedzie fajnie :) kerima- a tego drzewa mango to ci zazdroszcze :) jestem od tego owocu uzalezniona- raz zjadlam 5 mango na raz :)

Depserate-witaj w klubie, tez uwielbiam mango i nigdy nie mam dosc:) A tak poza tym to zawsze fajnie pobyc razem z mezem bez mysli, ze trzeba biec do pracy na nast. dzien, zycze Wam dobrej zabawy:)

Gość susel
czesc nio dzisiaj wkoncu mam wolne wlasnie przygotowuje obiadek moj dzisiaj pracuje ale tylko do 14pozniej wkoncu mam troche czasu dla siebie:)pogoda dzisiaj u nas bardzo ladna 12stopni wkoncu wiosne idzie juz mam dosc tej zimnej zimy:)niektore tu maja dobrze bo maja cay czas lato heh kerima no ci powiem ze troche sie wybawilam ale juz odespalam tamten wekend i chetnie bym to powtorzyla hehe wlasnie kombinuje zeby znowu poleciec:) desperata ja tak nieprzepadam za kupusta:(ale mango tez kocham:)juz sie niemoge doczekac kiedy wkoncu bede zjesc truskawki ktore po prostu kocham czeresni pycha,,,az sobie smaka narobilam hhhehe samotna co tam?zyjesz?

Desperate- moze podasz nam przepis na domowe gofry? Ech dziewczyny smaka to mi narobilyscie na te wszystkie wspanialosci..i jak tu sie odchudzac:)

Gość susel
czesc ja przeczytalam o gofrach to odrazu mi sie ochotka zrobila:(ale naszczescie niemam gofrownicy bo tak to juz pewnie by bylo 2kg wiecej hehhe. kerima a ty kiedy do polski chyba juz niedlugo co? ja jade jakos pod koniec marca na pare dni poszalec:)

no ja mam taka gofrownice , grill. sandwichmaker w jednym :) nagrzac dobrze gofrownice! posmarowac ja olejem! to wychodzi okolo 8gofrow: 3jajka 1/4litra mleka 1lyzka proszku do pieczenia 2lyzki cukru 1 i 1/3 szklanka maki -zoltka oddzielic od bialka -bialko ubic na piane -zoltka+mleko+cukier+proszek do pieczenia+maka=zmiksowac -dodac piane ale nie miksowac tylko tak jakby\"skladac\" zeby ciasto mialo konsystencje pianki!

dzieki Desperate-dzis beda gofry na kolacje:) Moi chlopcy na pewno beda wniebowzieci:) Susel- do Polski wybieram sie niedlugo, bo na poczatku kwietnia(przesunelam wyjazd o m-c zeby zalapac sie na moj ulubiony miesiac- maj), nie moge sie doczekac:) Zazdroszcze Ci, ze mozesz sobie czesciej latac:) Tak sobie ostatnio myslalam o zrobieniu prawa jazdy, a Wy jak dziewczyny, prowadzicie autka?

ja mam prawo jazdy ale jeszcze autka niet! probowalam zrobic w pl ale tam to cyrki wyprawiali, latali z linijka i wogole lapowki biora- no cyrk. ja zrobilam moje tu w kuwejcie i za pierwszym razem sie udalo :)

Gość susel
czesc wam:)karima ja wlasnie tez lece na poczatku kwietnia ale tylko na tydzien niedadza mi wiecej urlopu:( ja mam prawo jazdy teraz wlasnie mija rok odkad zdalam za pierszyym razem:)jakos mi sie udalo.zawsze mnie ciagnelo do jezdzenia moze dlatego teraz do pracy codzienie smiegam do pociagu mnie niewcisniesz:DD

hej Dziewczyny- znowu wyjezdzam na weekend, tym razem na plantacje herbatki:)Musimy naszego piesiora oddac na ten czas do znajomych, pewnie bedzie mu smutno. Ale to tylko 3 dni na szczescie. Susel-czym karmisz Dolarka? Bo ja musze mojemu zwierzakowi doslownie gotowac codziennie mieska i warzywka:) + karma dla psow. Co u was slychac?

wow- kerima, co ja bym dala zeby gdzies wyjechac! niby nie pracuje w domciu siedze, mam tutaj morze i palemki, i by sie myslalo, ze mam gdzie odpoczac a tu patrzcie jaka wybredna jestem :P no ale za 2, 3 miesiace moj jedzie do egiptu sluzbowo- to mnie zabierze ze soba! kerima- jak tam ci gofry wyszly? takie dobre jak kupione, co? :P

Gość susel
czesc wam:)karima ja mojemu tez gotuje zupke z kurczakiem kielbakami i warzywami no i makaron czasem watrobke my do tego daje caly dzien ma zawsze suchy w misce;p wszystko zjada:)

Gość susel
czesc co tam u was??pewniei mprezujecie w wekend:)zadna sie niewpisuje ja dzisiaj wkoncu mam wolne ladna pogoda u nas zaraz lecimy na spacerek wkoncu wiosna idzie nienawidze zimy:)

Gość SamotnA30
Czesc Wam! Dawno mnie tu nie bylo, ale zycie mi sie poprzewracalo do gory nogami. Pracuje w biurze! Co prawda na pol etatu i na czas okreslony, ale dodatkowo szkola i nie mam na nic czasu! Musze troche nadrobic zaleglosci ,,jezykowych,, - pobyt w Polsce niestety daje teraz o sobie znac na zajeciach :-( Ale powoli udaje mi sie wyjsc na prosta. W pracy mam ciezko, bo nie znam tych wszystkich francuskich wzorow pism, a i znajomosc jezyka, a raczej nieznajomosc, daje sie we znaki. Ale dam rade - przynajmniej codziennie rano powtarzam to sobie przed lustrem :-D Z tego wszystkiego przytylam chyba z 3 kilo! Jak mam stres, to niestety zaczynam wiecej jesc. I dodatkowo siedze czasem po nocach i jem nawet o drugiej w nocy! No nic, moze nastepnym razem jedzac slynnego krwistego francuskiego steka nabawie sie tasiemca i problem z glowy, he he :-P Zartuje oczywiscie. Wielkie buziaki dla Was. Odezwe sie jak bedzie troche luzniej w moim kalendarzu :-D

Gość SamotnA30
Ale tu sie cicho zrobilo :-(

Gość susel
czesc wam zyjecie??samiotna gdzie sa zdjecia czekamy caly czas:)