Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnA30

Kto mieszka za granica i jest samotny?

Polecane posty

czesc Wam- co tak pusto? Samotna-dasz rade, trzymam za ciebie kciuki:) Niedlugo wybieram sie do Polski i pewnie czeka mnie to samo(zastoj w jezyku):) Co porabiacie? U mnie pada non stop wiec nawet skuterem nie moge pojezdzic:(,pozdrawiam serdecznie

Gość boulevard
hej jezeli ktoras z dziewczyn mieszka w paryzu i nie ma do kogo geby otworzyc to proponuje swoje skromne towarzystwo...

czesc dziewczyny! no melduje sie na posterunku! zajelam sie wiosennymi porzadkami- a jest tego duzo przy naszym dwupietrowym domciu ;) kerima- upaly wreszcie nas dopadly- 40 stopni :)

Ja mieszkam w UK. już prawie dwa lata! czuję się samotna! jestem tu z mężem, ale ze znajomych to mamy tylko jego kolegów :( a mi najzwyczajniej w świecie brakuje koleżanki, takiej do ploteczek! na szczęście już niedługo wracamy do Polski na stałe! Na Anglię nie powiem złego słowa! Praca tutaj pozowliła nam sie odbic od dna! ale strasznie tęsknię za rodzinom i znajomymi!

Witaj-Gawit i Boulevard-milo Was widziec:) Boulevard-jak sie mieszka w Paryzu? Znasz francuski? Gawit- gdzie konkretnie w Anglii mieszkasz? Dlaczego zjezdzacie do Polski? Desperate- no to nie zazdroszzce Ci tych porzadkow, wiem co to znaczy;) Chyba,ze lubisz:) Pozdrawiam!

witam nowe twarze! :) ja to ciagle cos w domciu przestawiam i zawsze jakas prace wynajde :) wlasciwie to lubie tak cos w domciu robic, ale tym razem mi sie tyle tego nazbieralo, ze szok! dzisiaj poszlam na taras sie poopalac. posiedzialam z 2 godzinki z przerwami! jaki upal 40stopni- no ludzie! jak tak sie wiosna zaczela to ile bedzie w lato??!!

Gość susel
witaj genic :)i jak sie mieszka w angli?Fajnie masz ze juz zjezdzasz do polski?my tez planujemy mam nadzieje ze wyjdzie wszystko jak planujemy:) desperate zazdroszcze ci tych upalow tez chetnie bym sie poopalala na sloneczku:(u nas zimno pada ciagle:(juz sie niemoge doczekac lata;p a tak to wszystko ok pracuje ciagle w przyszly czwartek siosira przylatuje to troche poszaljemy na miescie hehe

Gość uppppppppppppppppp

Gość susel
halo zyjecie?co tak pusto:(

Gość SamotnA30
Ja zyje, ale jestem taka padnieta, ze nie mam sily nawet siedziec przy komputerze :-( Co z tego, ze weekend przede mna, jak papierkowej pracy pelno - referaty do pisania, lektury do czytania i jeszcze z pracy jakis raport musze skonczyc. Ech, a tak ladnie za oknem, opalac sie juz mozna jak najbardziej, a ja nie mam czasu. Tylko kawa za kawa - grunt to dawka kofeiny we krwi i dam rade :-) Buziaki dla Was!

Gość SamotnA30
Topik nam pada! :-( :-( :-(

Gość susel
czesc wam::)ale pustka u nas:(pewnie kazda robi porzadki przed swietami;p ja ostatnio niemam na nic sily ciagle praca dom o 21chodze ostatnio spac taka zmeczona jesem dlatego niewpisywalam sie na forum/wczoraj moja siostra przyleciala na swieta do mnie wkonuc bede miala z kim poplotkowac;p.jak tam u was przygotowania do swiat?ja wlasnie zaraz zabieram sie za sprzatankoo u nas od dzisiaj maja ludzie wolne:)macie jakies dobre przepisy na cos dobrego swiatecznego?ja standartowo robie salatke jazynowa jajka z majonzem:) co do klimatu swiat to u nas go nieczuc snieg pada i pada a dzisiaj przeciesz pierwszy dzien wiosny:)wesloych swiat wielkanocnych:*

Gość susel
samotna masz juz moze zdjecia ze slubu?

Witajcie! :) Ciesze sie niezmiernie, ze topik jeszcze zyje! :) Ja nadal nie mam internetu w moim mieszkaniu (czekam juz prawie dwa miesiace 😡 ) a z pracy po prostu nie mam kiedy tutaj zagladac :( No coz, c\'est la vie... Jestem teraz na swieta z powotem w domu, we Francji! Zyc nie umierac! Ale wolne mam tylko do wtorku i w srode juz musze wracac do BXL. :( Tak czy siak, jak tylko bede miala internet, zaczne znowu tutaj zagladac! Poki co zycze Wam zdrowych i wesolych Swiat oraz serdecznie Was pozdrawiam! :) 🌻

Gość SamotnA30
Czesc Dziewczyny. U mnie wszystko lsni, jedzenie skonczone, ale sporo mnie to kosztowalo pracy i czasu. Ze zmeczenia nie moge zasnac. Mam jutro w domu gosci - 18 osob! Nawet nie sadzilam, ze mam tu tylu znajomych, haha. I pierwszy raz w zyciu przygotowywalam wszystko bez czyjejkolwiek pomocy. Ale za to w poniedzialek to ja bede gosciem i nic mnie nie bedzie obchodzic. Ciesze sie, ze nie bede swiat spedzac sama :-) Margot, jak super, ze jestes! Dawno nie bylo znaku zycia od Ciebie - juz myslalam, ze przestalas tu zagladac. Szkoda, ze nie mozesz dluzej zostac w domku, ale za to pewnie wykorzystasz kazda najmniejsza chwilke na maxa :-) Susel, fotki mam, ale narazie tylko takie amatorskie. Od fotografa plyta jest w drodze - dostane na dniach. Zycze Wam wszystkim Wesolych Swiat, rodzinnej atmosfery i wspanialego nastroju. Duzo szczescia i radosci w Waszym domu z Wielkanoca niech zagosci!

Zycze wam wszystkim Wesolych Swiat, pelnych harmonii i milych niespodzianek!

Gość czesc ja tez sie wpisze
Mieszkam w UK od pol roku w niezbyt duzym miescie i czuje sie tu jednak samotna, mam jedna kolezanke ale ona jest zapracowana zreszta podobnie jak ja Poznalam jednego Anglika ale po okolo 3 miesiacach przestal sie ze mna kontaktowac a co do Polakow to widze ze wiekszosc jest niezbyt zyczliwa dla swoich rodakow i znalezc fajnych polskich znajomych nie jest latwo coraz czesciej mysle zeby jednak wrocic do kraju ale mam tu dosc dobra prace

To trafilas w dobre miejsce:) tutaj mozna znalezc fajnych ludzi:)Pozdrawiam

Gość SamotnA30
Jak tam u Was po swietach? Mi jakos tak szybko minelo, raz dwa i znow dzis do papierow. Na dodatek pogoda fatalna - zimno i pada na okraglo - nie chce sie nosa wystawiac na zewnatrz. Pocieszam sie, ze w Polsce to dopiero jakies sniegi, wiec nie mam najgorzej :-) Buziaki!

Gość SamotnA30
Ale tu pusto, szkoda :-( Chyba sie przeniose na topik o odchudzaniu, haha :-D Przydalo by sie zrzucic jakies 2 kiloski - niby nie duzo, ale zawsze cos. Szukam wlasnie jakiejs fajnej dietki. Moze macie cos wyprobowanego i skutecznego? Poki co dzis jestem na warzywno - owocowej. Zobaczymy jak bedzie jutro na wadze.

Gość susel
czesc wam:)ja sie niewpisuwalam bo od paru dni niemialam czasu wejsc na kompa praca swieta nio i siora u mnie jest codzienie gdzies jezdzimy po pracy sie poszwedac:)ja samotna tez jestem na diecie jem wszystko gotowane a na sniadanie suchary waza obiad cos gotowanego kolacja gotowanee warzywa nio i zobaczymy jak mi pojdzie ile wytrwam hehe.za tydzien lece do polski:)juz sie niemoge doczekac ogulnie czas mi teeraz stasznie szybko leci ale to i dobrze bedzie szybciej lato:)

Gość dotinnnnn
Witam wszystkie samotne kobiety-mam taki sam problem ...niestety. Mieszkam w irlandii polnocnej z narzeczonym ale niestety nie ma w tym miescie zbyt wielu polakow i czuje sie czasem baaaaaardzo samotna:(najbardziej brak mi jakiejs kolezanki do ploteczek,pogadania o kobiecych sprawach itp.Jesli ktoras z was ma chec porozmawiac podam gg. Bede wpadac czasem sprawdzic czy ktos sie odezwal. Pozdrawiam

hey! witaj! dolacz sie do nas! tu gdzie ja mieszkam tez nie znam ani jednej osoby z pl! wiec wiem jak to jest ;) ile juz tam jestes i jak ci sie podoba? teraz lece na zakupki ale zajrze jeszcze pozniej!

Gość dotinnnnn
Dziekuje za takie mile przyecie:)bardzo mnie juz meczy ten brak kontaktu z ludzmi-mimo ze znam paru polakow i czechow ale to tylko luzne znajomosci z pracy i to sami faceci a mi brak takich stalych kobiecych wiezi:)musze poczytac ten temat od poczatku to wiecej sie o was dowiem. Ja ogolnie jestem za granica 2 lata-wczesniej w irl.polodniowej a od pol roku tutaj-nie jestem zbyt zadowolona z tej zmiany ale coz...mam nadzieje ze za jakis czas uda nam sie wrocic.Dzis mam wolne wiec poczytam:)

Gość dotinnnnn
poludniowej oczywiscie kurcze pospiech hehe

Ja choc mam chlopaka tez czuje sie samotna.Mieszkam w Uk.Jestem samotna w zwiazku.Znowu mnie zawiodl.Mam dosyc jego klamstw.Nigdy sie nie zmieni, chyba ze zglosi sie do jakiejs poradni.Mam dosyc jego mamy i jego calej rodziny, ktora jest zaklamana.Nic dziwnego,ze on tak sie zachowuje.Chcialam odejsc nie raz, ale brak mi odwagi, no i te uczucia, lek przed jeszcze wieksza samotoscia...

Gość dotinnnnn
hej stokrotkaaaaaa.a masz tu kogos jeszcze czy tylko jego??bo jak tylko jego to wspolczuje-ja mam podobnie i najgorsze sa dni kiedy mamy jakas klotnie lub inny kryzys-wtedy jestem sama jak palec.

Gość samotna2121
Hej ja mieszkam w UK.W jakich miastach mieszkacie?

Gość susel
czesc dotin::)witaj wiem co czujesz ja mieszkam w szwecji tez z narzyczonym i tez sie czuje bardzo samotna mam jedna kolezanke z polski ktora czasem pracuje ze mna ale rzadko niespotykamy sie bo mieszka dalej odemnie.nudzi mi sie tu stasznie teskni za polska:(za rok planujemy zjazdl do polski mam nadzieje ze sie uda:)teraz siostra do mnie przyjechala to mam z kim poplotkac:)

Gość susel
stokrotka to nieciekawie :(ja tez chociaz mieszkam z narzyczonym czyje sie samotna:(teskni za przyjaciolmi zpolski:(