Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekaw stereotypów

Jakie jest wasze zdanie na temat

Polecane posty

a)cyganów b)skinów c)rudych ludzi d)murzynów ???

Gość nie przeszkadzaja mi

Gość elej
a) niektórzy są przystojni a niektórzy nie b) niektórzy są przystojni a niektórzy nie c) niektórzy są przystojni a niektórzy nie d) niektórzy są przystojni a niektórzy nie to w kwestii wyglądu, takie mam zdanie, w sprawie wnętrza też mam się wypowiedzieć? ;)

tak :D

Gość gggeee
a) zlodziej, krętacz i naciągacz b) bezmózgi agresywny mięśniak c) sympatyczny, wesoły d) nieśmiały

Gość cała prawda
a) złodziej, brudas - zwykły śmieć b) łysy prymityw, półinteligent c) mają rude włosy d) mają długie kutasy

Gość elej
a) nie znam żadnego, ale zapewne jedni są mądrzy a inni nie b) niektórzy są inteligentni, a inni nie, ale żaden nie jest mądry c) niektórzy są inteligentni i mądrzy, niektórzy tylko inteligentni albo tylko mądrzy, a kilku nieszczęśników pewnie nie jest ani mądrych ani inteligentnych, ale może przynajmniej należą do grupy przystojnych ;) d) jak w punkcie c

Gość susiu
a) złodzieje b) faszyści c) sympatyczny, ale czsem złośliwy d) duże kutasy :P

Gość stereotypek
a)cyganów- ciekawa kultura, muzykalni, niewykształceni, kobiety wczesnie wychodzą za mąż i mają dużo dzieci... b)skinów- agresywni, chuligani, rasiści, prymitywni c)rudych ludzi- podobno fałszywi, ale mnie się bardzo podoba taki typ urody nie mam uprzedzeń.... d)murzynów- często niezbyt ładnie pachną....

Gość brazowooka
a. przystojni, zdradzaja swoje zony b.agresywni, chamy c.ludek jak ludek d.niektorzy mulaci fajni, a poza tym normalny czlowiek

Gość madzia--
a)przystojni na ogół,złodzieje b)brudasy,mysla ze żądzą c)fałszywce jebani-znam wiele przykładów d)niektórzy sympatyczni i fajnie mówia po polsku:)

Gość ruuda
"fałszywce j**ani-znam wiele przykładów" Uuu, podaj te przykłądy, to moze być ciekawe.