Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalnaaa

chyba jestem chora psychicznie?!

Polecane posty

Gość nienormalnaaa

mam problem sama ze soba mam wpsanialego faceta i znim miesieczne dziecko ,mieszkamy razem na swoim mieszkaniu -wydawaloby sie idealne zycie.Dogadujemy sie,kochamy jak wszedzie zdarzaja sie male klotnie i jest po prostu super ,tylko co jakis czas przesladuje mnie mysl o byłej mojego faceta to jest wrecz obsesja ,to byla jego pierwsza i jedyna dziewczyna przedemna byl znia 3 lata -mieszkali razem jak studiowali ,ona go zdradzala i tak sie rozeszli ,ja oddalam mu swoja cnote i swoje cale serce ale przesladuja mnie mysli typu:ze on ja jeszcze kocha ,ze mysli o niej ,ze pewnie byla ladn iejsza odemnie ,lepsza w lozku ,itp jest mi ztym zle ,kiedys nawet sie o to klocilismy bo non stop go dreczylam pytaniami na jej temat on ucikal ,teraz dusze to w sobie i jest mi zle a jak sobie wyobraze ich ze soba razem to mi sie plakac chce...

Gość goopia ciołka
myslę że nie masz się czego obawiać. Wytłumacz to sobie tak: wybrał mnie, skoro jest ze mną to to coś przecież znaczy. Jeśli Ty uważasz że ona jest/była ładniejsza - to wcale nie znaczy że on też tak uważa. Mężczyźni inaczej do tego podchodzą. Chyba że masz jakieś powody żeby tak sądzić ... ? :o

Gość nienormalnaaa
nie sadze ,te mysli drecza mnie odkad jestesmy razem czyli 2 lata...

Gość Gracja_26
Była dziewczyna Twojego mężczyzny na pewno zajmuje w jego psychice jakieś miejsce, ale nie sądzę, żeby to stonowiło dla Ciebie zagrożenie. Mi też zdarza się od czasu do czasu myśleć o byłych swojego faceta..., że może były lepsze w czymś ode mnie, że któraś miała lepsze ciało, większe piersi, zgrabniejsze nogi itp. I zdaję sobie sprawę, na pewno coś by się znalazło, toć nie jestem ideałam... Z drugiej strony wiem też, że historia związków mojego chłopaka sprawiła, że dziś jest taki a nie inny. A jest cudowny. Bez tej przeszłości nie byłby dziś taki. Wytłumacz sobie, że esk Twojego męża to był tylko poligon doświadczalny. Przecież to Ty zostałaś jego partnerką na całe życie :)

Gość male pytnko
a on jest Twoim mężem?

Gość nienormalnaa
nie jest ,jest mim narzeczonym