Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bikos

a to jest moja sobota

Polecane posty

Gość Bikos

hej siedze sama w pokoju, bo tak chce, obok jest impreza w której ja nie biorę udziału, bo nie mama najmniejszej ochoty na to. mój luby się schlał co rzecz jasna nie jest nowością... A po za tym nie mam ochoty patrzeć na tych wszystkich ludzi którzy wydają mi się jacyś tacy... no nie całkiem

Gość Bikos
no odpowiedz ktos, muszę cos przecież robić jak nie mam możliwości położenia się spać

Gość Bikos
powinnam się obrazić za tą idiotkę ale się nie obrażam bo to fakt, Jestem skończona idiotką

i biedna czekasz az skoncza tę impre...i siedzisz na kafeterii i bradzo dobrze tutaj nie wszyscy sa nie mili dla ciebie usmiech:)

E tam - ja z własnej woli nie chodzę na imprezy - bo nie lubię zbyt dużego towarzystwa. Mój chłop nie chleje, ale pracuje, więc nie ma zbyt dużo czasu, moja jedyna koleżanka jest za granicą, więc też tutaj siedzę. Ale nie narzekam :)

Gość Bikos
jest juz okej, wyrzuciliśmy mojego pijanego Lubego z chaty, wiem że chamówa ale jakbyście widzieli co on wyprawiał to byście zrozumieli. Przyszła do mnie siora i jakoś mi już lepiej ide do nich. fękju wery macz za wsparcie

Gość Bikos
ale tak naprawdę i tak nie potrafię się rozluźnić ten wieczór i tak już poszedł na straty