Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarownica..

wazna wiadomosc

Polecane posty

Gość łałałiłu
nie mam żony...jestem biednym prawiczkiem i nigdy nie dotknąłem kobiecej piersi:classic_cool: i nie sugeruj mi odpowiedzi.....dzięki za odp... a teraz co cię naszło żeby zakładac topic i dlaczego nie miałbym mieć 24???? o posiadaniu żony nie wspominając:classic_cool:

topic----zalozylam z bo mi sie nudzilo haha:D skad moge wiedziec ze mnie nie klamiesz odnosnie wieku? cholera bo ciagle mam watpliwosci kim jestes;)

Gość łałałiłu
możesz mi mówić jak chcesz tylko po wszystkim daj mi buzi i zostaw 500zł na stole:classic_cool: trochę zaufania😭 co do prawictwa to tez nie kłamałem:o

Gość łałałiłu
bo mnie kobiety ostatnio denerwują:o i tak od ogółu do szczegółu...gdybyś sama nie cisła to może byłbym łagodniejszy:D

Gość łałałiłu
z kobieca piersią to może przesada ale fkat faktem lufa niegwintowana:O

Gość łałałiłu
czarownica jełśi chodzi co o kogoś kto jak sądze miał po podanym przez ciebie nicku jeszcze cyfry to nie ja...w ogóle nie miałem takiego nicku uwierz tak jak ja wierzę Tobie:classic_cool:

Gość łałałiłu
siedze głównei na ogólnym...tyle musi wystarczyć:classic_cool: jankesy nie znam ale kojarze z rejonami erotycznymi:P a nicki mam..b...u sz...rz....i inne pomniejsze:classic_cool: aha i nie gadałem z żadną kobieta , która ma 26 lat...przynajmniej nie w jakimś zażyłym stosunku:P więc jesli ty masz faktycznie tyle to możesz czuć się bezpieczna...wsiadac na miotłę....i opisać WRESZCIE co to miałbyć za smutny topic:D

uuuuuuuuuuuuuuuu prawiczek sie trafił . niegwintowany LP:P a tak na serio poczekaj na miłość , dopiero wtedy zamocz, nie ma co żałowac przygodnych związków . /.

Gość łałałiłu
łatwo pisać trudno zrobić:classic_cool: ale jak już się czekało to hmmmm...się poczeka....na powołanie i w kamasze do zakonu:classic_cool:

Gość łałałiłu
jankesa i nie pisz ,że się trafił bo to przeciętny profil faceta tutaj:classic_cool: ja po prostu jestem wstydliwy i się nie chwalę:o jełśi jest w ogóle czym:D na osłodę moge powiedziec ,że nie założyłem nigdy żadnego topicu....w stylu mali i beznadziejnii:classic_cool:

Gość łałałiłu
wątpię...pewnei im pokaże ,że faceta rózniez cieszy seks analny:classic_cool: ale ciiii bo jeszcze nie wiem gdzie trafię:classic_cool:

Gość łałałiłu
ale wiecie jak to jest...tu sobie mogę pisac co chcę a w realu:D pozostał już tylko dizał z przecenami:classic_cool:

Gość łałałiłu
widze ,że na wieść o moim stanie błogosławionym wszystkim paniom opadło:classic_cool: to co teraz , będziecie mnie dalej pocieszać i szukac dobrej żony , czy może da się coś jeszcze wykrzesać:D

ok ..teraz sie rozbieram..i ide spac:D tylko nie celuj w moja strone..hahah Milej nocy zycze i slodkich snow :D:D jankesa🖐️ lalalilu🖐️

Gość łałałiłu
a buzi???

Gość łałałiłu
dobra to ja teraz podam adres zakładu karnego i ty mnie bedziesz pisac listy i przychodzić na widzenia:classic_cool: Dobranoc😘

Gość łałałiłu
😭:classic_cool:

Gość łałałiłu
😘 a już się chiałęm sam wziąć za sprzątanie:classic_cool: Dobranoc😘:P

Gość łałałiłu
czekam na spacerniaku:p