Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bez nikogo

dlaczego dobrze byc singlem?

Polecane posty

Troche mniej na powaznie :) chocby dlatego, ze wczoraj najadlem sie surowej cebuli i nikt mi dupy nie zawracal, ze jedzie ode mnie :P

Gość gdybyś porządnie zęby
wyszczotkował też nikt by ci dupy nie zawracał :)

choćby dlatego warto być singlem że może odpocząć aparat mowy :-P jestem nauczycielem i całymi dniami nawijam do rozwrzeszczanych bachorów. :-0 wracam do domu i nie musze słuchać tych kretyńskich pytań w stylu: jak tam w pracy kochanie? i co najważniejsze, nie musze na nie odpowiadać :-P przychodze, zasiadam do kompa albo przed TV, ewentualnie czytam książke :classic_cool: totalny luz bez zrzędzącego dziurawca :-P

Gość gdybyś porządnie zęby
ubogie to twoje zycie jest człowieku :(

Gość plusy bycia singlem
nie musisz sie nikomu z niczego tlumaczyc jesli masz ochote cos zrobic robisz to, nie musisz sie z nim/nią liczyć, ze skrzywdzisz, ze nie wypada to tamto sramto nikt nie ma do ciebie pretensji nie podnosi ci cisnienia pierdolamii nadopiekunczoscia nie wyciaga do ludzi z ktorymi wcale nie masz ochoty sie widziec nie doklada w domu roboty typu pranie, sprzatanie jedyny minus to samotnosc, ktora sie raz za czasu odczuwa. bylam sama , chcialam byc sma...co ja wlasciwie w zwiazku robie :-o

a tam :-0 wcale nie takie ubogie :-P gupiej baby nie musze trzymać w domu, a jak chce seksu to na wycieczkach szkolnych jakaś koleżanka po kilku drinkach sie znajdzie :classic_cool: :-P znajomych też unikam :-0 na telefonie stacjonarnym mam odłożoną słuchawke, w komórce wyłączone dźwięki i jestem totalnie wyluzowany :classic_cool: dzwonka przy drzwich też nie mam :classic_cool:

w lecie biore rower i jade za miasto, szukam jakiejś łąki , zbieram kwiaty i koniczyne, a potem robie z nich wianki :-) z takim wiankiem na głowie spaceruje po lesie do wieczora wsłuchując sie w śpiew ptaków :-) w zimie z kolei biore sanki i w siadam w autobus linii 536 którym też jade za miasto i na nieuczęszczanych przez nikogo pagórkach zjeżdżam sobie jak szalony :classic_cool: wcale to życie takie ubogie nie jest

Gość o--0
bo idziesz do klubu, wyrywasz dziewczyny, po czym je rzucasz i nikt nie ma ci tego za złe

mozina - mam tak samo z telefonem :) do tej od zeboe, czy Ty jadlas kiedys surowa cebule albo czosnek? Szczotkowanie zebow nic nie daje :P kolejny plus to to, ze nikt mnie nie ciagnie na zakupy do hipermarketu albo kupowac nowe buty lub ubranie :P

oooo...z tymi zakupami to dobrze trafiłeś nie wiedzieć czemu kobiety potrafią spędzić w hipermarketach pół życia :-0 no i jeszcze nie musze opuszczać deski, nie mam podpasek w swojej półce z jednorazówkami do golenia, nie musze oglądać Magdy M. i znosić towarzystwa jej rodziców :classic_cool:

Gość mozna bezkarnie
puszczac bąki. szczegolnie pod koldra

Gość mozna bezkarnie
podnoscie topik, fajny jest!!

Pierzesz tylko wlasne rzeczy Sprzatasz tylko po sobie Gotujesz co chcesz gdy chcesz NIE MASZ TESCIOWEJ ani TESCIOWOPODOBNEGO POTWORA Koncentrujesz sie na sobie i nie jestes egostka ;) Nikt nie zawrca ci gitary , nie pyta co robisz i po co Mozesz kiedy chcesz kogo chcesz przenocowac nie tlumaczac sie z tego Jeszcze ????

kubki po kawie moga stac w zlewozmywaku tak dlugo az sie nie skoncza...

Gość 4323322
"nie musze słuchać tych kretyńskich pytań w stylu: jak tam w pracy kochanie? i co najważniejsze, nie musze na nie odpowiadać " nawet nie wiesz jak ja marze o tym, zeby po powrocie z pracy ktos spytal mnie, jak bylo 😭

to ja dorzucę ze nikt ci nie zrzędzi ze boli go główka i oczekuje od ciebie bog wie czego nikt ci nie zrzedzi ze nie chcesz się z nim ani z nikim innym spotkac zgodze się z tym ze nie slyszy sie ktoregos pieknego dnia \"moja mamusia chciałaby cie poznac\":O nikt nie budzi cie w srodku nocy smsem o tresci:\"śpisz? bo ja za tobą tęsknie\". no i nikt nie dzwoini do ciebie o 7:05 \"dlaczego jeszcze do mnie nie zadzwoniłaś, martwiłem się\" (dodam ze o 7:00 wstajesz) no i najlepsze: możesz sobie do woli posurfować po internecie z nadzieją ze nikt nie będzie dobijał ci się na gg pytając co robisz :O ale muszę dodać ze przez pierwszy tydzień ww zachowanie jest znosne a nawet powiedzialabym ze fajne PS. mniemam ze większośc osób które się tu wpisały są płci męskiej?

The Quiet Man jak to kurna bez waszej wiedzy? dodam ze gdyby nie my musielibyscie wydalać (nie wiem jak doszło by do zapłodnienia) swoich potomków przez penisa, więc proszę cię pieruński mizoginisto skończ bo twoje wywody na temat kobiet nawet załosne nie są

czukerek, weź wyluzuj pośladki :-P między innymi dlatego dobrze być singlem że nie trzeba sie tłumaczyć z żartów, których babsko nie rozumie :-P

no z tymi pieniędzmi to różnie bywa :-0 ja jako nauczyciel nie za bardzo mam co wydawać :-0 starcza mi na bilety żeby pojechać na sanki 😭 biore ze sobą termos z herbatą i krakersy 😭

własnie ze nie widze nic w wypowiedzi TQM co można by podpiąć pod żart-to po pierwsze a po drugie nie pierwszy raz spotykam się z wypowiedzią TQM która obraz kobiety:P PS.: Trudno jest wyluzowac pośladki kiedy się siedzi:P

Gość gdzie jest Lusi
nie ma strachu ze zaciążysz🖐️

jebnij się w czółko, zeżarłam tylko jeden wyraz \"KTÓRA\" poza tym jeżeli traktujesz kobietę jako pomyłkę to współczuje twojej matce-pomyłce która zapewne w bólach wydaliła cie na świat-o! to już można nazwac pomyłką

a idź ty czukierek f pisdu :-0 dzisas, co za jebnięte babsko :-0 TQM ma racje twierdząc że pomyłką jesteście , a ty jesteś najlepszym przykładem :-P

mozina czy twierdzisz tak samo (ze jesteśmy pomyłką) kiedy bzykasz swoje koleżanki nauczycielki? no chyba ze jesteś impotentem:P

Gość jakllllll
Taaaak... swobodne puszczanie bąków to ważna sprawa.... :) :) Poza tym aczkolwiek na codzień jestem zadbana dama, fajnie w domu być na totalnym luzie i w wyciągniętej piżamie. Nie dostosowywać się do nikogo, robić, na co ma się ochotę i mieć święty spokój. Bycie z kimś jest cudne, niestety wszyscy wiemy, że nie zawsze jest tylko wielka miłość i harmonia, są kłótnie, konfilkty, złe humory, jest też co tu dużo mówić lęk i zazdrość. Mnie to wykańcza i szarpie emocjonalnie strasznie.

Gość DO mózina
Poczekaj, aż się poważnie rozchorujesz albo stuknie Ci 40-tka... 🖐️

mnie podbudowuje fakt, iz: nie musze regularnie golic nóg; martwic sie co kupic chlopakowi na urodziny, walentynki, rocznice poznania, mikolajki, boze narodzenie; jak ide pić to pije, a nie martwie sie ,ze narobie glupot i chlopak mnie rzuci; moge wygladac nieestetycznie, moge sie spotykac z kolezankami kiedy chce i robic glupoty; nie martwie sie ,ze zajde w ciążę; nie musze udawac ,ze lubie jego kolegow. c.d.n.

o wlasnie, wlasnie...moge sobie chodzic po domu w moim starym, ulubionym t-shircie i nikt mi nie mowi, ze mam go zmienic. Bez obciachu moge w weekend lazic nago do 12 czy 1 po poludniu a jak zapomne recznika to nikt nie ma pretensji, ze wyszedlem mokry spod prysznica i woda jest w calym mieszkaniu :P

Gość nmil
szprota999 - tylko przed chlopakiem musisz uwazac zeby nie robic glupot?