Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soczewki roczne

soczewki roczne, uzywa ktos? i jak zadowoleni jestescie?

Polecane posty

Gość Soczewki roczne
up

Gość Soczewki roczne
ja nic nie wiem:( ale moze Wy wiecie? ja wiem ze na rok wystarczaja:P

Gość sexylady
smerfetka87 a ile płacisz za miesięczne?Ja mam zamiar zacząć nosić i koleżanka mi powiedziała że ona używa Johnson&Johnson i płaci 30 zł za parę.Nie mam nikogo więcej się zapytać czy faktycznie taka jest cena.Myślisz że to możliwe że są takie tanie?

Ja używam soczewek Baush&Lomb. 89 (6 szt.) ale ceny są różne To zależy jaką masz wadę. Ja jestem bardzo zadowolona z tych soczewek. Są miesięczne.

Ja mam miesięczne soczewki i kosztują 40 zł para....ale zazwyczaj choć wiem że nie można nosze je dłużej roczne fajna sprawa wygoda z tym że soczewki ja akurat często gubię także dla mnie się nie opłaca

witaycie:) ja tez nosze soczewki :) od pol roku nosze kolorowe:) nawet jetsem zadowolona ale zaraz przez jedna pare mialam zapalenie spojowek:O

roczne nie sa polecane przez okulistów.. najlepsze są te najczęściej wymieniane,kwestia higieny to jest. Tak na logikę nawet. Dlatego też najdroższe są,ale i najzdrowsze,te jednodniowe. Nie chciałabym przez rok zakładać na oczy tej samej soczewki..fuj. Nawet przy dokładnym dbaniu o nie...

Gość sexylady
A czy na dopasowanie soczewek trzeba się zapisywać czy można iść od razu do gabinetu????