Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam ...

PLAY, ORANGE czy PLUS ?

Polecane posty

Gość pytanie mam ...

Witam! Za miesiąc kończy my się abonament z ERĄ ... Szczerze to jestem niezadowolona z ich usług (często gubiłam zasięg, smsy nie dochodziły) ... po 4 latach potraktowano mnie jak śmiecia :( Nic mi nie zaproponowano :( ani nowego telefonu, ani pomniejszenia abonamentu ... a wszystko przez to , że mało dzwonie (ok. 30 minut miesięcznie + smsy) ... Mójk brat natomiast (wydzwania ok. 160 minut miesięcznie) dostał nowy telefon za grosze NOKIA N73 i niski abonament :( Zastanawiam się teraz, którą sieć wybrać :) PLAY, ORANGE czy PLUS ? Z tego co widzę, najciekawszą ofertę ma PLAY ... Jednak jest to nowa sieć ... wiecie może jak się sprawuje, czy mają szeroki zasięg itp. ?

Gość ja mam play
i jest ok

Dziwisz się erze> Nic na Tobie nie zarabiają%-) Orange to dno, jezeli to plus plus play.

ja wzielam sobie w orange plan na rozmowy, place 55 zł co miesiac abonamentu, w tym mam 180 minut do orange , lub wymienne na smsy do wszytskich sieci, do innych sieci jak dzwonisz to ci zabieraja 2 minuty do orange. Dodatkowo mozesz sobie wlaczyc ze po 2 minucie nic nie placisz za polaczenie... i wzielam sobie samsunga e250 za 1 zł. to bylo 3 m-ce temu. dodatkowo dostala 50 zł na internet ze przez neta zamowilam tele

Gość tylko plus
nowe taryfy kubali są naprawdę przystepne i telefony mają fajne

Nie wiem,ale ja nigdy nie widzialam zadnej interesujacej oferty w orange.To zalezy jak dla kogo,ale w moim przypadku orange odpada.Trzeba tez spojzec na to w jakiej sieci sa najblizsi i znajomi.Wiekszosc moich przyjaciol jest w heyah wiec i ja takze;) Smsy do innych sieci 20 gr,ale za to do heyah 3 gr lub jak wykupisz za 5,50 pakiet to masz w nim 1500 sms\'ow,wymiennych na 25 minut.Jak np dzwonisz to pobiera Ci minuty,a jak piszesz to sms\'y.Np za kazda minute odbierze Ci powiedzmy,ze 50 sms\'ow.Nie wiem ile dokladnie,nie chce mi sie liczyc ;) Ale tak to jakos wychodzi

W Orange... doładowuje konto za 100 zł (na 5 m-cy) i przy tym doładowaniu mam 20 gr/min. do Orange i na stacjonarne, poza sieć 60 gr, sms do Orange za 1 gr, poza 18 gr :)

Gość ja mam ERE i nie narzekam

Gość play 790 791792 793
;)

Gość wszystko
poza orange po 5 latach dostałam tam taką ofertę że tylko zrezygnować.....zostałam przez numer którego przeniesienie też oczywiście kosztuje.............

Gość szkoda że era ma
najgorszy zasięg w Polsce:(, bo przynajmniej najmniej oszukują:D ze wszystkich operatorów.

Gość adamczaq
w sumie to nie wiem czemu tobie nie zaproponowali przedluzenia umowy, chyba cos krecisz; ja bylem w podobnej sytuacji i mi zaproponowali

Gość adamczaq
mialem do wyboru nowy telefon lub nizszy abonament

Gość PLUS PLUS PLUS
no!:classic_cool:

Gość Heniek Poter
na pewno nie orange na abonament, jesli juz to plus ale ja bym został na twoim miejscu w erze , albo obczaj Play'a

Ja mam Orange od zawsze i jestem zadowolona. Przedłużając umowę, dostałam korzystną propozycję, a wydaję tylko 50 zł/miesiąc.

Gość Prezes2
ja mialem taka same ale w plusie; w ogole plus byl zjebany; pod koniec mojej umowy chcieli mnie na 40 zl oszukac; a jak bylem w biuerze plusa osobiscie, zeby to wyjasnic, to takie tluki tam pracuja; na szczescie jakos mi sie udalo jakos udowodnic ich blad i zwrocili mi 40 zl (bo mialem polecenie zaplaty); mozesz sprobowac z play'em; orange tez nie polecam

Gość czarnulka555
Też jestem tego samego zdania że ta sieć gdzie masz najwięcej znajomych ja akurat mam z plusa i jestem zadowolona!!!

Gość kikikixvx
ja mysle ze osoby ktore narzekaja na orange to po prostu osoby ktore wejda i mysla ze wszystkie telefony beda za 1zl i abonament 25 w tym full gratisow-nie przesadzajcie w Orange oplaca sie miec telefon na karte bo mozna smsowac za 1 gr i tanio rozmawiac jest oferta Nowy twoj plan gdzie mozna wybrac wieczory i weckendy i rozmawiac przez 1200 minut a do mixa od 30 zl tez sa darmowe minuty do orange

Gość Ja miałam telefon w plusie
teraz mam w play i jest ok