Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CLPYou

Dziś będę bardzo niegrzeczna, a Wy?

Polecane posty

Gość CLPYou

Czekam aż tylko narzeczony wróci. Mini, pończochy, gigantyczne obcasy czekają... Cipka gładka. Filmik ściągnięty. Łóżko rozebrane. Chodzę tak napalona już od wczoraj i powoli zaczyna mnie rozrywać. Jak przyjdzie, to mu chyba wyssę wszystkie soki i umażę się cała w jego spermie. Mmm... Potem naturalnie dam się wykorzystać aż mi cipka spuchnie. A Wy? Jakie macie plany na nadziele:P?

Gość CLPYou
Ja myślę jeszcze o rowerze, bo mam takie podkłady energii, że się szybko nie zmęczę:D Ale to po, oczywiście. :)

Gość tangram
A ja zaraz idę zrobić jakiś obiad. 🖐️

Gość CLPYou
A seks? U mnie kurczak już się marynuje. Szkoda niedzieli zmarnować. Kochajmy się:D Ludzie tak szybko się starzeją:)

Gość ja tez dzisiaj planuje
milutki sexik z moim tygryskiem

Gość smallpimpek
ja jak zwykle opierdalalem sie caly tydzien i teraz musze pracowac, wiec dupa zbita nie bedzie przyjemnosci!

Jestem świeżo rozgrzeszonym, grzesznikiem, tak że rozporek muszę mieć szczelnie zamknięty, przynajmniej dzisiaj. Chce się w końcu nacieszyć czystym stanem mojego sumienia. :P Ale już się nie udało bo zgrzeszyłem, myślą, mową (pisaną co prawda) to co sobie będę żałował uczynku :D

Gość bo dobre to
se podnosze

Gość CLPYou
O, ktoś odgrzebał mój stary topik! :-D Wtedy było fajnie... tylko że niestety zaszłam w ciążę. Teraz mam już ponad miesięcznego dzidziusia. :-) Karmię go mlekiem z lewego i prawego cyca oraz przewijam gdy zrobi stolczyka. Ma na imię Youssuf, po tacie.

Gość CLPYou
Kurczak już dawno wpieprzony i wydalony :-) A marynowałam go sama, wyobraź sobie :-P Idę, bo mały się przebudził, pa!

Gość ile ty masz lat dziecko
nie zabezpieczyliście sie? :-O