Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz naprawde głupie pytanie

Co sądzicie o kobietach, które biją swoich mężów?

Polecane posty

Gość teraz naprawde głupie pytanie

Gość Krzysztof - lat 41
Moja była żona do perfekcji opanowała sztukę prowokacji przez bicie. Nie miałem siniaków, nie było świadków. Wystarczyło, że poczuła ode mnie alkohol, a już w drzwiach dostawałem w twarz lub kopniaka w kostkę. Zrezygnowałem z obrony, bo kiedy raz to zrobiłem, wezwała policję. Pokazała zasinienia na nadgarstkach. Innym razem sama walnęła głową w drzwi, by mieć obdukcję i dowód w sądzie, że się nad nią znęcam. Jej chodziło o pieniądze. Wykalkulowała sobie, że jako samotna matka dostanie na dzieci więcej niż ja jej przyniosę. A jak oskarży mnie o fizyczne i psychiczne znęcanie się nad rodziną, to przyznają jej też mieszkanie. I tak się stało. Mnie nikt nie wierzył. Jej pomagała rodzina i sąsiadki, składając fałszywe zeznania. Kiedy dwa lata po rozwodzie ułożyłem sobie życie z inną kobietą, była żona zaczęła mi utrudniać kontakty z dziećmi. Wtedy, gdy dzieci, zgodnie z wyrokiem, mają być ze mną, żona mi mówi, że ich nie ma lub że są chore. Gdy planuję z nimi wakacje, ona wysyła je w tym czasie na kolonie. Sąd nie pomaga w egzekwowaniu praw, które przyznał ojcu. Nie zauważa, że ten cierpi i że oddala się od dzieci. Nie zauważa, że i one, manipulowane przez matkę, cierpią. Za to wnioski o powyższenie alimentów rozpatruje się błyskawicznie.