Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jakas chora

nigdy nie mialam orgazmu!zadnego!!!! masturbacja nie sprawia mi przyjemnosci!!

Polecane posty

Gość jestem jakas chora

tak tak to bardzo przykre wspozyje juz od 4 lat i spalam z dwoma facetami , ten obecny to moj narzeczony, no i nigdy nie mialam orgazmu nawet lechtaczkowego wiem ze duzy wplyw ma na to moja wypalona nadzerka przez ktora juz nie jest tak fajnie jak kiedys, no ale dlaczego nie mam lechtaczkowego o ktory niby tak latwo? wogole jestem jakas zimna ja lód , nawet jak moj narzeczony mnie lize to jest mi milo ale mnie to nie podnieca , juz nie pamietam kiedy kochając sie bylam tak podniecona ze tracilam swidomosc ze nie wiedzialam co sie ze mną dzieje, tak chyba bylo np. naszego zwiazku ale gdy juz bylam max napalona bylo mi dobrze wtedy on konczyl no i w ten sposob nie doczekalam sie jeszcze orgazmu, jest mi cholernie przykro i zazdroszcze tym wszystkim ktore go przezywają zastanawiam sie dlaczego mnie bog tak pokaral, problem napewno nie lezy w partnerze bo on sie stara i nalezy do facetow z temperamentem

Gość jestem jakas chora
zamiast np mialo byc na początku

Gość prosze o rade
mam to samo... zastanawiam sie nad kupnem kremu do orgazmow ponoc sa dobre...

Gość jestem jakas chora
mozesz wyslac linka? jak to dziala?

Gość prosze o rade
jest duzo tego na necie, ja nigdy nie miałm orgazmu choc czasami kocham sie z facetem codziennie, szybko sie podniecam , kocham sex ale nie wiem jak orgazm smakuje:( ponoc trzeba sie go nauczyc... słyszałam tez ze cwiczenie miesni kegla tez cos daje:) warto by było potrenowac ;) a jak nie to chyba tylko wizyta u sexologa

Gość jestem jakas chora
my na poczatku naszego zwiazku kochalismy sie srednio 2 razy dziennie a teraz po dwoch latach i po porodzie( cc ) kochamy sie moze 1 na tydzien nieraz zadziej wogole mi sie nie chce bo po co jak i tak wiem ze nie bedzie mi super

Jestem jakaś chora------>Troszkę więcej finezji,seks to nie męka,seks to radosne uniesienie.:)

Gość jestem jakas chora
widze ze tylko ja nigdy nie mialam orgazmu! i gdzie tu sprawiedliwosc?